Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Úplne zmenený Kuly: Môže za to choroba!

Mário Kuly Kollár s kilami navyše. Zobraziť galériu (11)
Mário Kuly Kollár s kilami navyše.

BRATISLAVA – Je z neho iný človek! Spevák Mário Kully Kollár (45) sa doslova každým dňom mení pred očami svojich fanúšikov. Známeho lídra skupiny Desmod totiž sužujú zdravotné problémy, ktoré sa podpísali pod jeho vizáž. Schudnutá tvár a výrazný úbytok na váhe ho poriadne zmenili.

Speváka Mária Kulyho Kollára fanúšikovia poznajú ako jemne zavalitého rockera, ktorý si svoj život v minulosti poriadne užíval. Tomu je však už koniec! A môže za choroba, ktorú mu lekári nedávno zistili. Známy interpret má totiž cukrovku. Preto  výrazne schudol a mnohé jeho nadbytočné kilogramy sú už minulosťou.

Schudnutý Kuly zmenil životosprávu.
Zobraziť galériu (11)
Schudnutý Kuly zmenil životosprávu.

„To je daň za ten môj život bývalý,“ povedal pre jojkársky Top Star magazín Kuly, ktorý priznal aj to, že denne užíva tabletky a snaží sa žiť oveľa zdravšie ako kedysi. „Nefajčím, nepijem alkoholické nápoje, musím sa viacej hýbať, takže tam je to úplne zmenené,“ priznal s úsmevom na perách spevák, ktorý sa aj napriek novému životnému štýlu večierkom a akciám vraj nevyhýba.

„Ale rád chodím na večierky, ale bohužiaľ, alebo chvalabohu, nepijem,“ netajil Kuly, ktorému choroba obrátila život naruby. Kvôli zdravotným problémom si musel upraviť aj celý jedálniček. „Nejem veci, kde sa nachádzajú sacharidy - ako zemiaky a ryža, nejem chleba, pečivo, ale sem-tam klamem, lebo niekedy si dám na raňajky, ale veľa ovocia jem, fruktózu môžem, mäsko môžem, šalát tiež,“ dodal Kuly, ktorý skrotol a zmenil životný štýl aj kvôli svojim dvom synom. Už rok a pol sa teší zo synčeka Kristiána a z prvého manželstva má aj16-ročného syna Mária.

Viac o téme: Mário Kuly Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu