Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajomstvo farmárov Pavlíka a Brezinovej: Vieme, ako ju zbalil!

Janka Brezinová Zobraziť galériu (5)
Janka Brezinová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Len nedávno fanúšikov markizáckej Farmy prekvapil nový párik, ktorý vznikol z niekdajších súťažiacich. Ide o Janku Brezinovú (26) z poslednej série a Michala Pavlíka (20), ktorý súťažil na Farme číslo 6. Napriek tomu, že dvojica už zverejnila zopár zamilovaných záberov, ani jeden z nich sa verejne nevyjadroval k tomu, ako sa vôbec dali dokopy. Až doteraz.

My sme Janku stretli tesne pred priamym prenosom finálového večera Farmy a zisťovali sme, ako sa so svojím terajším priateľom spoznala. „No s Miškom (smiech)... Miško ma vlastne kontaktoval na sociálnej sieti, keď som po nejakom čase začala potvrdzovať priateľstvá. Keď som ho potvrdila, hneď mi napísal, že mi fandil a tak nejako sme sa začali stretávať,“ priznala tmavovlasá sexica, z ktorej sršala dobrá nálada a rozdávala úsmevy na všetky strany.

VIDEO: Brezinová o odchode z Farmy a kto ju najviac sklamal

Jana Brezinová
Michal bol však počas svojho pôsobenia na Farme často označovaný ako príliš sebavedomý či dokonca arogantný. Zaujímalo nás teda, aký je Brezinovej nový partner v živote mimo kamier. „V súkromí je galantný, múdry muž. Taký normálny,“ nešetrila chválou energická Janka, ktorá má doma malú dcérku Ajrin. 
Michal Pavlík s Jankou nemajú problém ani s takýmto sexi pózovaním.
Zobraziť galériu (5)
Michal Pavlík s Jankou nemajú problém ani s takýmto sexi pózovaním.  (Zdroj: Instagram M.P.)

Tá kvôli reality šou musela vydržať bez svojej milovanej maminy niekoľko dlhých týždňov. A ako to vyzeralo, keď sa brunetka konečne vrátila domov? „Veľmi šťastná bola, plakala, držala ma... Bol to neskutočný pocit cítiť opäť v rukách svoje dieťa! Vlastne už ani preto sa mi nedalo vrátiť na Farmu. Už som zažila ten pocit, že dieťa sa na mňa tešilo, takže veľmi dobrý pocit,“ uzavrela bývalá farmárka.

Tajomstvo farmárov Pavlíka a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: FarmaMichal PavlíkJanka Brezinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu