Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hospodár Martin v spoločnosti s neznámou kráskou (28): Tak toto snáď ani nemôže byť pravda!

Martin Bagár Zobraziť galériu (5)
Martin Bagár (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Rovnako ako bez Kvety Horváthovej (40), ani bez Martina Bagára (48) si diváci markizácku Farmu už nevedia ani predstaviť. V úlohe hospodára sa totiž objavil už v siedmich sériách. Fanúšikovia ho poznajú z televíznych obrazoviek, no málokto vie, ako žije v súkromí. Nám sa ho pred pár dňami podarilo stretnúť v spoločnosti po boku neznámej krásky. Neuveríte, kto to bol!

Hospodár Martin Bagár

Martin Bagár sa do povedomia verejnosti dostal ako hospodár už v druhej sérii markizáckej reality šou Farma. Odvtedy je jej neoddeliteľnou súčasťou. Nám sa ho pred pár dňami podarilo stretnúť na šoubiznisovej akcii v centre Bratislavy, kde mu spoločnosť robila sympatická mladá dáma. A jej identita mnohých bez pochýb prekvapí.

Málokto by totiž tipol, že krásna plavovláska by mohla byť jeho dcéra. Zaujímalo nás preto, koľko má rokov. „Ja mám dve dospelé krásne dcéry, toto je Maťka, to je tá staršia, má 28 rokov a tá druhá je o 2,5 roka mladšia. Ale vďaka nej som už dedko. Mám krásnu vnučku, má vyše roka, už behá ako štvorkolka a za chvíľu bude behať ako dvojkolka,“ prezradil pre Topky.sk Bagár, ktorý je vraj momentálne veľmi vyťaženým starým otcom.

„No dedko má tento rok dve Farmy na krku, tak až tak veľa času nemá, ale vždy, keď má čas, tak ide pozrieť,“ priznal televízny hospodár, ktorý už čo-to prezradil aj o blížiacej sa deviatej sérii obľúbenej statkárskej šou. „Môžu sa tešiť na to, že si spomenú na svoje detstvo, na svoju babičku, na svoje korene, pretože v Zázrivej spoza každého stromu trčí haluška, oštiepok, valaška, bryndza... To je tam tak krásny kraj, že ja neviem, či sa stade vrátim, či sa tam nezamilujem do toho,“ povedal so smiechom známy markizák. Viac sa dozviete z videa nad textom!

Viac o téme: FarmaMartin Bagár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu