Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizáčka zatočila so zlodejmi: Dovliekla ich rovno pred políciu!

Kristína Kövešová Zobraziť galériu (4)
Kristína Kövešová (Zdroj: Já Zemiar )

BRATISLAVA - Už prednedávnom sme čitateľov informovali, že v centre Bratislavy sa pohybuje nebezpečný gang zahraničných zlodejov, ktorý okráda nič netušiacich domácich i turistov. Celý prípad sa podarilo úspešne medializovať vďaka markizáckemu Reflexu a najmä redaktorke Kristíne Kövešovej (34), ktorá už niekoľkokrát naháňala zahraničných lupičov rovno pred kamerami.

Po prvej reportáži, ktorú Markíza zverejnila, začala polícia konečne konať. Mesto posilnilo hliadky a podľa predávajúcich v Starom meste zlodejov podstatne ubudlo. Hoci by sa mohlo zdať, že gang sa pomaly začal sťahovať do úzadia, opak je pravdou.

Takto vyzerá jedna z nových tvárí gangu, ktorý vyčíňa v Bratislave.
Zobraziť galériu (4)
Takto vyzerá jedna z nových tvárí gangu, ktorý vyčíňa v Bratislave.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Kristína sa totiž opäť vybrala do centra, kde celú situáciu monitorovala. Zlodeji sa podľa ľudí opäť vrátili a neustále okrádajú okoloidúcich. Zmizli však niektoré zo starých známych tvárí a skupina začala „zaúčať“ nových, ktorí sa na televízne obrazovky ešte nedostali. Počas nakrúcania najnovšej reportáže brunetka pristihla jednu z cudziniek, ako okráda ženu kráčajúcu pred ňou.

Zlodejky začala okamžite naháňať a žiadala, aby s ňou išli na políciu. Keďže obe ženy pred Kristínou utekali, redaktorka ich prenasledovala, a vďaka náhode sa lupičky z ničoho nič ocitli tvárou v tvár polícii, ktorá práve prechádzala okolo. „Stojte, polícia! To sú zlodejky, tie z mesta, videli sme ich kradnúť,“ kričala na mužov zákona akčná Kövešová.

Markizáčka zatočila so zlodejmi:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Markizáčka zatočila so zlodejmi:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Kriminálničky polícia vzápätí odviedla a na stanici ich podľa Reflexu následne držali asi 10 hodín. I keď ich neskôr pustili, v súvislosti zo situáciou bolo začaté trestné stíhanie a zároveň bolo voči obom ženám vznesené obvinenie s tým, že budú stíhané na slobode. Kristína, len tak ďalej! 

Viac o téme: ReflexKristína Kövešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu