Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Silvia Šuvadová prehovorila o najdrahšom kúsku v šatníku: Tomuto neuveríte!

Silvia Šuvadová Zobraziť galériu (5)
Silvia Šuvadová

BRATISLAVA - Naše celebrity na sebe bežne nosia hriešne drahé módne kúsky, za ktoré by si bežný človek pokojne mohol kúpiť nové auto či menší byt. Keď sme na módnych dňoch nedávno stretli herečku Silviu Šuvadovú (44), zaujímalo nás, ako je na tom s nakupovaním ona sama. A odpoveď nás poriadne prekvapila!

Silvia Šuvadová
Hoci je vždy tip-top nahodená, za závislú od nákupov sa podľa vlastných slov nepovažuje. „Určite nie, ja si nakupujem veľmi málo a len vtedy, keď to naozaj tak cítim. Skôr si kupujem také špecifické kúsky, ktoré sa mi páčia, ale pokojne aj tepláky, kraťasy v hypermarkete,“ prekvapila nás Silvia, keď sme sa jej spýtali, či patrí medzi nákupné maniačky.

Zaujímalo nás teda, akú najdrahšiu módnu vychytávku vo svojom šatníku má.Najdrahšie mám asi topánky za 1300 dolárov a tie mi kúpil priateľ. Myslím, že mi ich kúpil ako darček k americkému občianstvu,“ povedala nám krásna herečka, ktorá sa v poslednom období často objavuje na prehliadkových mólach.

Ako nám sama povedala, na luxusné značky si príliš nepotrpí. „Keď som v Amerike, raz za čas mám takú nejakú značku. Ale určite nie v tých najvyšších cenových reláciách. No a keď som na Slovensku,  uprednostňujem slovenských módnych návrhárov, mám rada, keď podporujeme slovenských výrobcov našich odevov,“ povedala nám s úsmevom.

Ak vás zaujíma, ako sa cíti na prehliadkových mólach a akú módnu vychytávku by chcela vlastniť, pozrite si video vyššie.  

Viac o téme: Silvia Šuvadová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu