Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Verešová to poriadne schytala: Chcela byť erotická, ale... Na toto zabudni!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Keď sa spojí úspešný filmový režisér a jedna z najkrajších žien na Slovensku, je isté, že z ich spolupráce vznikne veľká vec. To je aj prípad Juraja Jakubiska (79) a Andrei Verešovej (36), ktorú tento filmový mág prizval, aby si zahrala v pokračovaní legendárnej Perinbaby. Napriek tomu, že krásna modelka je už na kamery viac ako zvyknutá, počas nakrúcania mala predsa len menší problém...

Ak by ste si povedali, že pôjde o jej herecký výkon, ste na omyle. Andrea si totiž podľa Juraja počínala na pľaci viac než dobre, čo zaiste prekvapí nejedného fanúšika populárnej Slovenky. „Viete, všetky tie ženy alebo teda tie modelky, ktoré sa už dotkli filmu, sa vedia pohybovať, vedia ako rozprávať, len ich musíte naučiť ľudským veciam,“ povedal nám Juraj, keď sme sa ho spýtali, aká bola spolupráca s Andreou.

Andrea Verešová si v Perinbabe zahrala úlohu kňažnej.
Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová si v Perinbabe zahrala úlohu kňažnej.

Kým  voči jej hereckému výkonu režisér žiadnu výhradu nemal, problémom bola úplne základná vec. „Tá Andrea skvele hrala, ale! Keď mala urobiť niečo normálne ako je chôdza... išla už tým spôsobom modelky. Veľmi to nevadilo, hrala kňažnú, ale ja už som cítil že... Oni chodili hrdo, ale nie tak – ako by som povedal – eroticky,“ zaspomínal si so smiechom talentovaný režisér na nakrúcanie Perinbaby, ktoré ešte stále prebieha.

Ak vás zaujíma, na čo sa v pokračovaní ikonickej rozprávky môžete tešiť a či sa Juraj chystá natáčať ďalší slovenský film, pozrite si nasledujúce video. 

Juraj Jakubisko rozhovor

Viac o téme: Juraj JakubiskoAndrea VerešováPerinbaba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu