Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hargašová má sexi dvojníčku: S dcérou vyzerajú ako sestry!

Jarmila Lajčáková-Hargašová Zobraziť galériu (5)
Jarmila Lajčáková-Hargašová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Má sexi dvojča! Známa moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová (50) má doma svoju vernú kópiu. Jej najstaršia dcéra Vanesa (24) totiž vyrástla do krásy a na slávnu mamu sa čoraz viac ponáša. Fascinujúce však je, že obe dámy v súčasnosti vyzerajú skôr ako dve sestry. Z ich podoby padnete na zadok!

Aká matka, taká Katka! Presne toto pravidlo sa dokonale hodí do rodiny známej televíznej moderátorky Jarmily Lajčákovej-Hargašovej. Jej najstaršia dcéra Vanesa Lajčáková sa na ňu totiž čoraz viac a viac podobá.

Dôkazom môže byť aj ich spoločný záber, ktorý vznikol na istej módnej prehliadke, na ktorej sa pred pár dňami obe dámy objavili. Pri pohľade na ich fotografiu však len ťažko uveriť, že ide o matku a dcéru.

Práve naopak, mnohí by bezpochyby skôr tipovali, že Jarmila je jej staršia sestra. Hargašová sa totiž aj vo svojich 50 rokoch môže stále pýšiť štíhlou figúrou a závideniahodným, mladistvým lookom. Fascinujúci je však okrem toho najmä ich totožný výzor, nevinný pohľad, sexi figúra a priam očarujúci úsmev, ktorý je ich azda najnápadnejšou charakteristikou. Skrátka, genetika ani v tomto prípade rozhodne nesklamala!

Jarmila Lajčáková-Hargašová vyzerá po boku svojej dcéry Vanesy skôr ako jej staršia sestra.
Zobraziť galériu (5)
Jarmila Lajčáková-Hargašová vyzerá po boku svojej dcéry Vanesy skôr ako jej staršia sestra.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jarmila Lajčáková-Hargašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu