Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pallovej pikantné odhalenie: Zdvihol jej sukňu a... Stačil už len kúsok!

Alena Pallová Zobraziť galériu (5)
Alena Pallová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Odborníčka na krásu Alena Pallová (36) veľmi dobre vie, ako zaujať a robí to naozaj ukážkovo. Potvrdila to aj nedávno, keď sa v spoločnosti objavila v nádherných šatách rafinovaného strihu. Jej róbu navyše tentoraz zdobil hlbokánsky výstrih, ale aj obrovský rozparok smerujúci až k jej najintímnejším partiám. Stačilo tak málo a... pikantný trapas by bol na svete!

Celebritná lekárka Alena Pallová je veľkou milovníčkou módy. Vo svojom šatníku má nejeden zaujímavý kúsok, ktorý je pre módnych fajnšmekrov hotovou pastvou pre oči. Oblieka sa trendovo, ohuruje nadčasovými modelmi a to všetko vždy s určitou dávkou zmyselnosti, originality ale i elegancie.

Svoj vycibrený vkus potvrdila aj na nedávnom galavečere, kam prišla oblečená v nádhernej saténovej róbe. Známa blondínka ani tentoraz nesklamala a v zaujímavom kúsku opäť raz podčiarkla svoje najväčšie ženské zbrane.

Okrem napumpovaného poprsia však mužské oči zamestnala aj extrémne dlhým rozparkom, v ktorom predviedla svoje krásne dlhé nohy. Rafinovaný strih sa jej ale miestami mohol aj vypomstiť a postarať sa tak o menšie pikantné odhalenie. Mohlo sa to stať v momente, keď jej moderátor Michal Sabo zdvihol a ponaprával padavú sukňu. Všetko ale ostalo tak, ako malo a k žiadnej šteklivej „nehode“ našťastie nedošlo. Blondínka odhalila iba svoje skvelé nohy... 

Celebritná lekárka Alena Pallová sa môže pochváliť aj krásnymi dlhými nohami.
Zobraziť galériu (5)
Celebritná lekárka Alena Pallová sa môže pochváliť aj krásnymi dlhými nohami.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Alena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu