Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

A von! Divák urazil Banášovej lásku, ona ho za to vyhodila z hľadiska!

Adela Banášová Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Adela Banášová (36) sa s tým skrátka nepárala. Vo včerajšej časti obľúbenej Chart show sa rozhodla vypoklonkovať diváka, ktorý rovno počas natáčania urazil jej milovaného. Nešlo však o jej snúbenca Viktora Vinczeho (26), ale o českú legendu Karla Gotta (77), ktorý v rámci kola „mužské idoly” prišiel do markizáckej relácie zaspievať.

Adela sa už od začiatku netajila tým, že maestra Gotta zbožňuje. „Pán Gott, ja som si prvýkrát, čo robím túto reláciu, priniesla telefón na rozhovor. Môžem si urobiť s vami selfie?“ poprosila Karla, ktorý samozrejme súhlasil. „Prvýkrát som vás naživo videla vo východnom Berlíne, keď sa nakrúcal Ein Kessel Buntes. Ja som vtedy sedela v prvom rade a už vtedy som bola do vás,“ rozhovorila sa nadšená moderátorka, ktorej to v rámci rozhovoru s legendárnym spevákom nedalo a pustila sa aj do témy jeho nového imidžu. 

Adela požiadala Karla o spoločnú selfie
Zobraziť galériu (5)
Adela požiadala Karla o spoločnú selfie  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Samozrejme, ako spevák sledujem trendy, nemôžem zostať stále svoj, ako sa to spieva v piesni, vždy to nejde. V móde sú drsní muži, tak som si nechal narásť fúzy a bradu,“ komentoval Gott, ktorý však priznal, že si nie je celkom istý, či sa jeho zmenený vzhľad páči aj ostatným. Adela sa teda okamžite chytila príležitosti a vyzvala divákov, aby v prípade, že sa im maestrov imidž páči, hlasovali potleskom. V sále sa okamžite ozvala burácajúca salva nadšených ľudí. „A kto nesúhlasí?“ spýtala sa, na čo zatlieskal jeden jediný divák.

 „A von! Nejaký oholený nešťastník...“ zareagovala okamžite moderátorka, ktorá tak opäť raz poriadne rozosmiala divákov v hľadisku i pred televíznymi obrazovkami. A keďže pre ňu samú bolo stretnutie a rozhovor s Karlom Gottom obrovskou poctou, svoj idol na záver nezabudla obdarovať ani kyticou.  

 

Viac o téme: Adela BanášováKarel GottChart show
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu