Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto markizákom veľmi nevyšlo: Totálny trapas na obrazovkách!

Televízia Markíza po rokoch obnovila projekt Vylomeniny. Zobraziť galériu (4)
Televízia Markíza po rokoch obnovila projekt Vylomeniny. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Televízia Markíza na svoje obrazovky po rokoch vrátila projekt s názvom Vylomeniny. Prvú časť odvysielala na Veľkonočný pondelok a okrem nového moderátora Jána Tribulu (40) sa v šibačkovom špeciáli objavili aj Patrik Švajda (45) a Viktor Vincze (26). No vrátiť sa ku kedysi veľmi úspešnej šou spojenej s Vilom Rozborilom (50) možno nebol práve najlepší nápad. Aha, akým trapasom to skončilo!

Vilomeniny kedysi patrili k najúspešnejším projektom televízie Markíza. Ľudia reláciu doslova milovali. Niet preto divu, že sa Markíza po rokoch rozhodla úspešný projekt vrátiť na televízne obrazovky.


Vinczemu ide karta: Má nahradiť Rozborila?!


A uplynulý pondelok si diváci už mohli vychutnať prvú - špeciálnu epizódu. No už po pár minútach bolo jasné, že vrátiť kedysi tak obľúbenú šou, nebol zrejme najlepší nápad.

Ľudia si totiž aj po takom dlhom čase šou spájajú s pôvodným moderátorom Vilom Rozborilom, ktorý pred niekoľkými rokmi odišiel do konkurencie. A to aj napriek tomu, že Markíza vymenila v názve, ktorý bol pôvodne odvodený od jeho mena, „i“ za gramaticky správny ypsilonom.

Akonáhle však Ján Tribula ako nová tvár projektu zahlásil, že je z Vylomenín, všetci sa hneď pýtali, prečo tam nie je Rozboril. Všimli si to aj diváci, ktorí sledovali prvú časť. „V tom obchode to nemalo chybu, ako sa slečna spýtala: A kde je Vilo? Bolo vidno, jak Jano bol každú chvíľu v rozpakoch, čo ľudia nevedeli, o čo pôjde a načo tam on je, keď to mal voľakedy iný moderátor na starosti,“ podelil sa o postreh jeden z fanúšikov.

Markíza sa tak nevedomky postarala o dobrú reklamu pre svoju bývalú hviezdu, ktorá koncom roka 2013 dobrovoľne vymenila svojho dlhoročného chlebodarcu za konkurenčnú televíziu. No, nechajme sa prekvapiť, kedy si Slováci zvyknú na nového moderátora projektu a prestanú si Vylomeniny spájať s Rozborilom. Našli sa totiž aj takí diváci, ktorí si Jána Tribulu v novej úlohe pochvaľovali a zažili vďaka nemu dobrú zábavu. Tak snáď sa to bude stále len zlepšovať... 

Televízia Markíza po dlhých rokoch vrátila na svoje obrazovky obľúbený projekt Vylomeniny.
Zobraziť galériu (4)
Televízia Markíza po dlhých rokoch vrátila na svoje obrazovky obľúbený projekt Vylomeniny.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Vylomeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu