Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Danglovo dlho skrývané tajomstvo z minulosti: S touto herečkou kedysi tvoril pár!

Dano Dangl Zobraziť galériu (6)
Dano Dangl (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto je ona! Dano Dangl (42) je dlhé roky šťastne ženatý s krásnou Beátou. Dvojica má spolu tri deti, pričom najmladšie sa narodilo len koncom minulého roka. Málokto však vie, s kým známy Slovák tvoril pár ešte predtým, ako našiel ženu svojho života. V markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome ho nabonzovala kolegyňa Zuzana Fialová (42)!

Už dnes večer si diváci televízie Markíza vychutnajú ďalšiu epizódu zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome. No okrem známych piesní, ktoré dotvoria vtipné premeny, počas večera zaznie aj jedna zaujímavá pikoška. Prezradila ju porotkyňa Zuzana Fialová. 

Počas výmeny názorov s kolegom Danom Danglom naňho totiž prezradila jedno tajomstvo z minulosti. „Neviem, či viete, vážení a milí televízni diváci, priaznivci televíznej zábavy, Dangl je do mňa od strednej školy a je úplne akože z toho frustrovaný, že nikdy, ale že nikdy som oňho ani očkom nezavadila,“ začala svoje rozprávanie herečka. 

Nie však s Fialovou Dangl počas strednej školy chodil, ale s úplne inou známou Slovenkou. „Je to pravda, už keď si chodil s Danicou Jurčovou, tak už vtedy...“ vyzradila Fialová meno známej Slovenky, s ktorou obľúbený porotca v minulosti tvoril pár. V tejto súvislosti sme kontaktovali aj samotného Dana, no humorista sa nám doposiaľ k tejto téme nevyjadril.

Dano Dangl, keď mal len 19 rokov, s Danicou Jurčovou vo filme Sny podľa Renoira. Dvojica mala práve v tom čase tvoriť pár.
Zobraziť galériu (6)
Dano Dangl, keď mal len 19 rokov, s Danicou Jurčovou vo filme Sny podľa Renoira. Dvojica mala práve v tom čase tvoriť pár.  (Zdroj: archív STV)

Tvoja tvár znie povedome Fialová Dangl

Viac o téme: Dano DanglZuzana FialováDanica JurčováTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu