Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Natáčanie v Jojke ohrozené: Vojna známych tvárí!

Nákupné maniačky Zobraziť galériu (5)
Nákupné maniačky (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Diváci televízie Joj môžu od minulého týždňa sledovať nové časti šou Nákupné maniačky. V tých sa postupne objavila Zuzana Plačková (24) v úlohe tajnej porotkyne a od pondelka Slovákov zabáva exfarmárka Jana Kállayová (31), no tá už ako súťažiaca. A práve tieto dve sa mali Jojke postarať o nemalé problémy. Natáčanie relácie sa totiž ocitlo v ohrození. A za všetko mohla práve vojna týchto dvoch žien!

Väčšinou platí, že hviezdičky reality šou sú kontroverzné a keď chcú, vedia sa postarať o poriadny rozruch. Aktuálne tieto slová do bodky sedia aj na Zuzanu Plačkovú a Janu Kállayovú. Práve ony sa postupne ocitli v nových častiach jojkárskej relácie Nákupné maniačky... No ešte skôr, ako sa epizódy dostali na svetlo sveta, sa dvojica postarala tvorcom o poriadne vrásky na čele.

Kvôli vojne týchto dvoch hviezdičiek bolo totiž celé natáčanie v ohrození. Jana takmer na poslednú chvíľu zrušila účinkovanie. A dôvod? Plačková na ňu na Facebooku napísala, že ak by Kállayová súťažila v jej týždni, ako porotkyňa by ju okamžite vyhodila. No a problém bol na svete! Dvojica si prostredníctvom sociálnych sietí vymenila niekoľko nenávistných statusov a odkazov. 

Jana sa navyše zaťala a vyhlásila, že pokiaľ bude na projekte pracovať Zuza, ona tam nepôjde. „Takmer na poslednú chvíľu zrušila skoro účinkovanie, pretože sa nahnevala, čo o nej Zuza Plačková na Facebooku napísala. Až na poslednú chvíľu sa ukľudnila a išla do nakrúcania. Dala si podmienku, že s Plačkovou sa nechce ani stretnúť,” zistili sme od nášho zdroja.

Našťastie už vopred bolo rozhodnuté, že Plačková bude robiť porotkyňu len jeden týždeň a v ten, ktorý mala súťažiť Kállayová, hodnotí maniačky úplne iná známa tvár. No, ešte že to celé dopadlo takto, lebo inak... :)

Viac o téme: Jana KállayováZuzana PlačkováNákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu