Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Banášová chvíľu pred svadbou na plastickej chirurgii: Takto sa nechala vylepšiť!

Adela Banášová Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová (Zdroj: instagram/adela.banasova)

BRATISLAVA - Každá žena túži byť krásna! A ktorej tento pocit na 100% nedožičila samotná príroda, môže si k nemu pomôcť na klinike krásy. Nedávno sa pre takýto zákrok rozhodla aj naša najlepšia moderátorka Adela Banášová (36), ktorá sa čoskoro bude aj vydávať za markizáckeho moderátora Viktora Vinczeho (26). A na svadbe bude zas o čosi krajšia. Pozrite, ako sa nechala vylepšiť!

Odstránila chybičku krásy! Hoci moderátorka Adela Banášová nepatrí k ženám, ktoré by holdovali plastickým operácia, aj ona sa o seba poctivo stará. Po tom, ako sa prevalilo, že sa bude blondínka čoskoro vydávať, a to 10. júna tohto roka, sa dokonca  rozhodla pre skrášľovací zákrok. Spolu so snúbencom Viktorom sa vybrala na istú kliniku krásy. Ak by ste si mysleli, že to všetko robí kvôli svadbe, mýlili by ste sa. K vylepšeniu prišla nečakane vďaka Viktorovi.

Markizácka Smotánka totiž odvysielala reportáž z krstu nového magazínu, ktorý sa konal nedávno v bratislavskej Redute, kde dorazila aj Adela s Viktorom. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby hneď prítomných fotografov neupozorňovali, že nie sú vo svojej koži, pretože pred chvíľou sa nechali vylepšiť na klinike plastickej chirurgie. 

A čo si teda nechali vylepšiť? „Dali sme si vybrať znamienka,“ priznala bez okolkov pred kamerami Adela. „Išli sme tam kvôli nemu, aby si dal na brade odstrániť a Sandra na mňa: Tu máš také drobné, to ti bude rásť, to ti dám preč, dobre? A takto ma do...,“ zavzdychla si Adela, ktorej sa ranky hojili zjavne pomalšie ako Viktorovi. „Na tebe to nie je vôbec vidieť,“ skonštatovala výzor svojho snúbenca Adela. Žiaľ, pre krásu sa trpí!

Adela Banášová a Viktor Vincze sa nechali pred pár dňami vylepšiť na klinike krásy.
Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová a Viktor Vincze sa nechali pred pár dňami vylepšiť na klinike krásy.

Viac o téme: Adela BanášováViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu