Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Známa moderátorka s frajerom ukázali polonahé telá: Wau, odpadnete!

Stanislava Pavolová Zobraziť galériu (7)
Stanislava Pavolová (Zdroj: Instagram)

THAJSKO - Sexi telo a vymakaná hruď! Moderátorku Stanislavu Pavolovú (35) diváci poznajú z jojkárskeho Top Star magazínu, kde je vždy tip top nahodená. Svojou dokonalou postavičkou sa občas pochváli aj na sociálnych sieťach. Najnovšie zverejnila záber, ktorý potešil oko nejedného muža. Sexi blondínka totiž zhodila oblečenie a ukázala, čo schováva pod ním. No nebola sama. Odhalil sa aj jej priateľ Richard. A veru, dvojica sa nemá za čo hanbiť, práve naopak. Odpadnete!

Postavičky ako lusk! Nie je žiadnym tajomstvom, že moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu Stanka Pavolová je už tri roky šťastne zadaná. Pár tvorí so svalnatým fešákom Richardom, s ktorým im to výborne klape. Dôkazom sú aj fotografie z ich aktuálnej spoločnej dovolenky v exotickom Thajsku, ktoré blondínka zverejnila na sociálnej sieti.

Svojim fanúšikom ukázala známa televízna tvár to, čo na obraze len tak neuvidia. Zhodila oblečenie, obliekla si zvodné plavky a odhalila tak dokonalú postavičku. Pohľad na jej sexi ritku, plné vnady či dokonalé bruško potešil určite nejedného pána.

Okrem svojho tela sa však pochválila aj svojím vyšportovaným partnerom Richardom, ktorý sa tiež nenechal pri nej zahanbiť. Svalnatá hruď a brucho s tehličkami nie sú vôbec na zahodenie, čo poviete milé dámy?! Musíme priznať, že je to vskutku sexi pár...

 

Príspevok, ktorý zdieľa Stanislava Pavolová (@stanislavapavolova),

T

Viac o téme: Stanislava Pavolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu