Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Švidraňová šokovala fanúšikov: Zmenila sa takmer na nepoznanie!

Barbora Švidraňová radikálne zmenila imidž. Zobraziť galériu (5)
Barbora Švidraňová radikálne zmenila imidž. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Jej hrdzavá hriva je fuč! Hoci je speváčka Barbora Švidraňová (28) už roky spájaná s ryšavými vlasmi, dnes je všetko inak. Známa sexica sa totiž rozhodla pre radikálnu zmenu imidžu. Pozrite, aká je z nej šupa!

K dominantnej črte speváčky Barbory Švidraňovej patrí už dlhé roky žiarivá ohnivá hriva. No hoci je kráska ženou mnohých tvárí a doposiaľ podstúpila len minimálne premeny, včera svojich priaznivcov prekvapila viac než dosť.

Môže za to zverejnená fotografia, na ktorej vyzerá podstatne inak. Švidraňová sa totiž rozhodla pre radikálny experiment a z oslnivej ryšavky je aktuálne brunetka. Talentovaná Slovenka si navyše nechala svoje vlasy aj predĺžiť, čo jej vynovený sexi look ešte viac podčiarklo.

„Cítim sa veľmi dobre, prirodzenejšie, sama som prekvapená, že to bol dobrý krok. Som rada, že vďaka mojej práci a novým úlohám si môžem vyskúšať rôzne stylingy, na ktoré by som normálne možno nemala odvahu. Ale myslím, že túto tmavšiu farbu si ponechám dlhšie. Zmena je život,“ prezradila pre Topky.sk Švidraňová.

Príjemnú zmenu imidžu podporujú aj jej sledovatelia, ktorí ju pod snímkou doslova zaplavili obdivnými komentármi a chválami. K jej fanúšikom sa pridávame aj my a musíme uznať, že tentoraz ide naozaj o trefu do čierneho. Z Barbory je jednoducho hotová TOPka!

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu