Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tajomné vyjadrenia Kmotríkovej o novej láske: Našla toho pravého?

Adriana Kmotríková Zobraziť galériu (5)
Adriana Kmotríková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Novú lásku nepoprela! Hoci sa sympatická moderátorka Adriana Kmotríková (46) už roky neukázala na verejnosti s nádejným partnerom, nie je vylúčené, že novú lásku našla. V poslednom období totiž blondínka totiž napriek nedávnym zdravotným komplikáciám žiari, a tak sme sa jej rovno spýtali, či sa za jej večne usmiatou tvárou skrýva šťastie v láske.

Posledným verejne známym partnerom krásnej blondínky bol totiž jej ex-manžel Ivan Kmotrík, s ktorým pár netvorí už dlhé roky. Adrianu sme teda oslovili otázkou, či za jej spokojnosť môže nový muž. „Ja si osobne myslím, že žena dokáže byť šťastná aj bez muža (smiech). Aj keď nevravím, že žiadneho nepoznám... Ale ak by som aj s niekým bola, nešla by som s tým na verejnosť,“ povedala nám úprimne moderátorka.

A hoci svojím vyjadrením šťastie v láske síce nepotvrdila, nedá sa povedať ani to, že by jej odpoveď bola jednoznačne negatívna. Nech je to už akokoľvek, večne pozitívnej Kmotríkovej, ktorú nezlomili ani najkrutejšie rany osudu, držíme palce, aby konečne našla toho pravého. 

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu