Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Švidraňová otvorene o súkromí: Toto prezradila o svojom utajovanom milencovi!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (4)
Barbora Švidraňová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - O súkromí sa jej príliš hovoriť nechce, no občas predsa urobí výnimku. Multitalentovaná ryšavka Barbora Švidraňová (28) sa už nejaký čas netají tým, že sa v jej živote konečne objavil muž, po ktorého boku je naozaj šťastná. Okrem informácie, že ide o hudobníka talianskeho pôvodu, sa však toho o tajomnej láske speváčky nikdy veľa nevedelo. Až doteraz.

Barbora o svojom priateľovi prehovorila a zdá sa, že po boku exotického neznámeho našla to, po čom túžila. „Konečne som našla muža, ktorý je vyššie a nemusím mu robiť mamku,“ priznala spokojne speváčka, ktorá prezradila aj to, že jej partner v hudobnej branži pôsobí ako bubeník. „Je srdečný a vie strašne veľa rozdávať. Lásky, podpory... To sa mi ešte nestalo, zmenil môj názor na mužov,“ opísala Barbora nadšene svojho priateľa v talk show Na kus reči, kde ju vyspovedal Jozef Banáš.

Toho zaujímalo aj to, ako dvojica dala dokopy, keďže temperamentná ryšavka trávi väčšinu času doma, kým jej priateľ je skôr v zahraničí. „Zoznámili sme sa tu, na Slovensku, na jednom evente, ktorý som uvádzala,“ uviedla Švidraňová, ktorá prezradila, že na svojom vyvolenom si cení najmä to, ako ju podporuje a že sa s ním vie porozprávať, čo vo vzťahu pokladá za dôležité.

„My nepotrebujeme otázky, že čo robíš, čo budeš variť. Chcem sa rozprávať o túžbach či plánoch, cestovaní... Skrátka nie o samých povrchných veciach,“ rozplývala sa nad svojím partnerom Barbora, s ktorou by určite súhlasila nejedna žena. Zdá sa teda, že usmievavá speváčka konečne našla to, po čom celý čas vo vzťahu túžila a zostáva len dúfať, že to zamilovanej dvojici spolu vyjde. 

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu