Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Haberovej veľkej lásky: Pozrite, túto vymenil za Peštovú!

Paľo Habera a Daniela Peštová Zobraziť galériu (5)
Paľo Habera a Daniela Peštová

BRATISLAVA - Toto je ona! Po boku známeho speváka a nemilosrdného porotcovského kata zo SuperStar Paľa Heberu (54) je už dlhých 17 rokov krásna modelka Daniela Peštová (46). Pred ňou mal známy Slovák však ešte jednu veľkú lásku - exmanželku Naďu. Pozrite, túto sympatickú ženu vymenil za českú krásku!

Po boku Paľa Haberu si už nikto inú ženu ako českú modelku Danielu Peštovú nevie ani predstaviť. Dvojica tvorí pár už celých 17 rokov a má spolu dve deti. Známy slovenský spevák má však ešte jednu dospelú dcéru, ktorú má so svojou prvou veľkou láskou - exmanželkou Naďou. 

Doposiaľ však niektorí ani len netušili, ako bývalá pani Haberová vyzerá... Markizácka Smotánka však v sobotu priniesla jej aktuálnu fotku. Pozrite, toto je žena, ktorej drsný porotcovský kat pred rokmi povedal svoje áno! 

Paľo Habera bol v minulosti ženatý so sympatickou Naďou, s ktorou má dcéru Zuzanu. Dnes sa spoločne tešia už z dvoch vnúčat.
Zobraziť galériu (5)
Paľo Habera bol v minulosti ženatý so sympatickou Naďou, s ktorou má dcéru Zuzanu. Dnes sa spoločne tešia už z dvoch vnúčat.  (Zdroj: Smotánka/Facebook)

Viac o téme: Daniela PeštováPaľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu