Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známy slovenský herec ukázal svoje prirodzenie: Mama to nezvládla!

Juraj Hrčka Zobraziť galériu (9)
Juraj Hrčka (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Na premiére najnovšieho slovenského filmu Únos bolo poriadne horúco. Okrem pohľadu na politické machinácie si totiž diváci mohli vychutnať pohľad na rovno dvoch obnažených hercov. Kým Rebeka Poláková (31) predviedla svoje nahé prsia, Juraj Hrčka (36) to schytal ešte viac. Vo filme ukázal úplne všetko. A poriadne si tým zavaril u svojej mamy...

Herca sme stretli až počas slávnostného rautu po premiére, keďže film si pozrieť neprišiel. „Mal som predstavenie. Je to ešte pre mňa taká neznáma, lebo som ho ani nevidel, ale veľmi sa teším, kedy si ho pozriem,“  povedal nám sympatický herec. Keď sme sa ho spýtali, či nemá strach z pohľadu na svoje nahé telo na plátne, odpoveď bola jednoznačná.

„Obavy z toho mám a úprimne, nie som zrovna 5-krát nadšený. Ale je to súčasť príbehu a malo to pri tej scéne zmysel, pretože tak to jednoducho prebieha. Nebolo to nasilu. Ale tým, že som to videl už aj v traileri, som na to pripravený. Aj o tom je toto povolanie,“ priznal Juraj, ktorý svojím skvelým výkonom vo filme divákom doslova vyrazil dych a vyslúžil si množstvo nadšených reakcií. „Skúšali sme to na niekoľkokrát, mali sme aj poradcov lekárov. Ide o to, že sme chceli ukázať tú potupu mediálne známej osoby, takže to určite malo zmysel,“ povedal nám Juraj.

Otázka je, či s jeho obnaženým telom, ktoré teraz na ostro uvidí nespočet žien, nemala problém jeho partnerka. Čo priateľka, najväčší problém s tým mala moja mama. Tá nechcela ísť ani do kina najprv. Tam bol najväčší problém,“ prezradil nám herec, ktorý je momentálne pomerne pracovne vyťažený a hrá rovno v niekoľkých divadlách. Ako nám však priznal, rád by sa vrátil aj na televízne obrazovky. „Niečo akčné, mystické alebo detektívne. Najlepšie, keby to bola hlavná postava,“ opísal nám so smiechom svoju predstavu o vytúženej úlohe  v televízii. 

Viac o téme: Rebeka PolákováÚnosJuraj Hrčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu