Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Náhla smrť odrovnala Rozborila aj Rolins: Obrovský smútok... Strašne to bolí!

Nad nepriazňou osudu smútili aj Dara Rolins a Vilo Rozboril. Zobraziť galériu (6)
Nad nepriazňou osudu smútili aj Dara Rolins a Vilo Rozboril. (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Smrť si nevyberá! V máji minulého roka zasiahla speváčku Daru Rolins (44) zdrvujúca správa ohľadom nečakanej smrti jej otca Dušana (†68). Neskôr sa diva musela vyrovnať aj s ďalšou stratou, keď jej zákerná rakovina zobrala jednu z najlepších kamarátok Evu Skallovú (†36). Svedkom obrovského smútku a krutej nepriazni osudu bola spoločne s Vilom Rozborilom (50) aj včera večer v relácii V siedmom nebi.

Rodičia sú najdôležitejšou súčasťou života každého z nás. Vieme, že v nich nájdeme oporu, nech sa deje čokoľvek. Čo ale v prípade, keď ich navždy stratíme? Vyrovnať sa s takýmto naozaj ťažkým ortieľom nie je vôbec jednoduché. Svoje by o tom vedel rozprávať aj 18-ročný Jakub, ktorý v priebehu jediného roka prišiel o otca i matku.


Obrovská tragédia u Rozborila: Traja mŕtvi, jeden ťažko zranený!


Mladík svojich rodičov miloval najviac na svete a pomáhal im, čo mu sily stačili. Boli pre neho vzorom, zmyslom života a prototypom nesmiernej lásky. „Je to strašne zlé, byť bez rodičov. Ja to nedávam na povrch, keď som s niekým alebo tak. Ja sa idem radšej prejsť so psom a vyplačem sa,“ povedal so smútkom v očiach statočný maturant.

„Maminka umrela pred rokom. Mali sme u nás hody a dostala veľké bolesti. Brat ju šiel zaviesť do nemocnice a doktori povedali, že jej odumiera pečeň. Dali ju na ARO. Tam jej robili aj dialýzu a za tri dni bolo po nej. Keď sa jej to stalo, ja som si myslel, že si zoberiem život. Ale potom som si povedal, že ešte mám ocina,“ pokračoval Jakub, ktorý ešte ale ani z ďaleka netušil, akú ďalšiu ranu si pre neho život prichystal.

„Tatinovi prestali pracovať ľadviny. Mal od kolena dole čierne nohy. Do toho dostal Bercove vredy. Zobrali ho do Topoľčian, dali ho na JISku na prístroje. Keď sme tam prišli, odumieral mu mozog, ľadviny, pečeň. Všetko mu odchádzalo. O jednej v noci vykríkol, že Jakub a rovná čiara. Už ho nenahodili späť,“ opísal srdcervúci zážitok mladý muž.

A hoci to Jakub nemá ani z ďaleka jednoduché, z bolestivej straty sa snaží postupne spamätávať a kráčať životom ďalej. Aktuálne žije u svojej starej mamy, vyučil sa za kaderníka a chce sa čo najskôr zamestnať, aby svojim najbližším splatil peniaze, ktoré vynaložili na pohreb jeho rodičov.

V podobnej situácii sa vlani ocitla aj popová diva Dara Rolins, ktorú zasiahla náhla smrť milovaného otca. „Ono je to zlé v každom veku. Nikdy na to človek nie je pripravený. Vždy si človek vraví, že mne sa to nestane a keď, tak na to budem pripravený a bude to strašne dlho a dávno a už budem stará. Hm... obdivujem ho, lebo viem, čím som si prešla ja. Viem, ako to strašne bolí a bolí to aj dnes. Bolelo to včera a bude to bolieť aj zajtra. Je to vec, ktorá je všade prítomná. Je milión vecí, ktoré to človeku pripomenú,“ netajila obrovský smútok nad stratou najbližšieho aj samotná speváčka.

Dara sa preto rozhodla prijať pozvanie do relácie V siedmom nebi, Jakuba podporiť a spoločne s Vilom Rozborilom pomôcť mladíkovi zaplatiť dlhy, nájsť prácu a dôstojné bývanie.

 

Viac o téme: Dara RolinsVilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu