Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rozborilovu frajerku takto nepoznáte: Bez opätkov, bez mejkapu... No pozrite, ako vyzerá!

Vilo Rozboril a Sandra Novotná Zobraziť galériu (8)
Vilo Rozboril a Sandra Novotná (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Môže takto vyzerať?! Celebritnú lekárku Sandru Novotnú (44) vnímajú všetci ako vždy dokonale nahodenú a starostlivo upravenú dámu. Teraz však blondínka urobila výnimku a na očiach verejnosti sa ukázala nenalíčená či bez akýchkoľvek príkras. Pozrite, takto ju pozná len málokto!

Dokonalá vizáž, perfektné vlasy a vždy decentne nahodená. Takto poznáme známu lekárku Sandru Novotnú, ktorá sa v spoločnosti takmer vždy objavuje v ukážkovej forme a bez jedinej chybičky. No hoci je blondínka už dlhé roky známa svojím vyberavým vkusom a nezameniteľnou eleganciou, mimo kamier a celebritných udalostí si zrejme na tip-top výzor príliš nepotrpí.

Dôkazom môžu byť fotografie, ktoré sa podarilo nafotiť nášmu čitateľovi pred pár dňami v petržalskom nákupnom centre, kde sa vybrala na nákupy spoločne so svojím partnerom - moderátorom Vilom Rozborilom.

Na očiach verejnosti sa tentoraz ukázala v teniskách, krátkej sukni, koženej bunde a navyše bez jedinej štipky mejkapu či príkras. Plavovláske však prirodzený vzhľad naozaj pristal, čo v konečnom dôsledku ocenil aj čitateľ Topiek: „Sandra nemala na sebe mejkap, no vyzerala super, celkovo tak mladistvo pôsobila.“ Nuž, mladistvým výzorom sa nemôže pochváliť každá žena a Rozborilova frajerka má to šťastie, že aj bez skrášľovacích pomocníkov vyzerá stále úchvatne.

Rozborilova partnerka Sandra Novotná sa v spoločnosti ukázala bez mejkapu či rôznych príkras.
Zobraziť galériu (8)
Rozborilova partnerka Sandra Novotná sa v spoločnosti ukázala bez mejkapu či rôznych príkras.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: Vilo RozborilSandra Novotná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu