Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Bizarné páry na Česko-Slovenskom plese: Gregorová vyvetrala zajačika, Slováček milenku... Dotyky a nežnosti pred zrakmi všetkých!

Na Česko-Slovenskom plese sa objavila aj Hana Gregorová so zajačikom Ondřejom Koptíkom, či Félix Slováček s milenkou Luciou Gelemovou. Zobraziť galériu (14)
Na Česko-Slovenskom plese sa objavila aj Hana Gregorová so zajačikom Ondřejom Koptíkom, či Félix Slováček s milenkou Luciou Gelemovou. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

PRAHA - Na tohtoročnom Česko-Slovenskom plese v Prahe nechýbali ani mnohé prominentné osobnosti. Jednými z najsledovanejších boli zaľúbenci Hana Gregorová (64) s Ondřejom Koptíkom (32), ktorí zamilovanými pohľadmi, či nežnými dotykmi tentoraz vôbec nešetrili. O rozruch sa však postaral aj ďalší kontroverzný párik. Ešte stále ženatý Félix Slováček (73) totiž vyvetral mladučkú milenku Luciu Gelemovú (33)!

Sobotňajšia noc v Prahe sa niesla v znamení štvrtého ročníka Česko-Slovenského plesu. Prestížnu udalosť si prišlo vychutnať aj mnoho známych tvárí zo šoubiznisu, medzi ktorými nechýbal ani aktuálne azda najsledovanejší párik – herečka Hana Gregorová so svojím o 32 rokov mladším milencom Ondřejom Koptíkom.

Galéria: Česko-Slovenský ples 2017

Tmavovláska v dlhej modrej róbe vyzerala naozaj skvelo a po boku mladučkého žrebca doslova žiarila. Medzi dvojicou to len tak iskrilo a nechýbali ani zaľúbené pohľady, či prejavovanie nežností. Hana jednoducho chytila druhý dych a pri svojom zajačikovi akoby zázrakom omladla!

Pozornosť pútali aj iní zaľúbenci, medzi ktorými je obrovský vekový rozdiel. Ženatý Félix Slováček sa na verejnosti objavil po boku až o 4 dekády mladšej milenky Lucie Gelemovej. No a o vzájomné sympatie či dotyky nebola núdza ani v tomto prípade. Nuž, láska je láska!

Česko-Slovenský ples si prišli takto ruka v ruke vychutnať Hana Gregorová so zajačikom Ondřejom Koptíkom.
Zobraziť galériu (14)
Česko-Slovenský ples si prišli takto ruka v ruke vychutnať Hana Gregorová so zajačikom Ondřejom Koptíkom.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Mladšiu milenku vyvetral na prestížnej udalosti aj Félix Slováček.
Zobraziť galériu (14)
Mladšiu milenku vyvetral na prestížnej udalosti aj Félix Slováček.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Na Česko-Slovenskom plese nechýbali ani Topky.sk. Redaktorku obliekol Svadobný salón Diana.

Bizarné páry na Česko-Slovenskom
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Hana GregorováFélix Slováček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu