Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Uhryznutý Adamko u Rozborila: Výsledky z detektora lži a ŠOKUJÚCE prekvapenie!

Vilo Rozboril riešil prípad uhryznutého Adamka. Zobraziť galériu (8)
Vilo Rozboril riešil prípad uhryznutého Adamka.

BRATISLAVA - Jeden z najškandalóznejších prípadov v histórii relácie V siedmom nebi. Tak možno bez pochýb označiť kauzu malého Adamka (1,5), ktorá otriasla Slovenskom už v lete minulého roka. Chlapčeka vtedy v katastrofálnom stave našla priamo v jasliach zhrozená matka, ktorá považovala za vinnú učiteľku. Podozrivou sa však stala aj ona sama a jej partner...

Slovenskom v lete otriasol brutálny prípad len 9-mesačného Adamka. Mama Veronika tvrdí, že si synčeka zobrala zo škôlky s modrinami na tváričke a hryzancom na rúčke. Šla som Adama vyzdvihnúť z jasličiek a počula som ho plakať až von. Plakal na koberci, sedel, plakal, triasol sa. Musel dostať silnú ranu, lebo mal otlačené prsty na líčku. Bol to kusanec od dospelej osoby. Dali mu facku a poškriabali ho nad okom. Ráno ho tam niesol priateľ a za neho dám ruku do ohňa,“ spomínala v relácii V siedmom nebi na mrazivý moment Adamkova matka Veronika, ktorá sa rozhodla okamžite konať. 

Po vyšetrení na pohotovosti  však prišla krutá rana. Prípadom sa, samozrejme, začala okamžite zaoberať polícia, no na verejnosti sa začali objavovať obvinenia a špekulácie, že Adamkovi mohla ublížiť práve jeho mama. Odobrali sa odtlačky zubov mne, priateľovi aj učiteľke. Mali sme ísť aj na detektor lži, ale napokon sme nešli, lebo povedali, že to pre nich nie je dôkaz,“  prezradila v zúfalá žena u Rozborila. Napokon sa rozhodla, že aj s partnerom Mariánom skúšku na detektore absolvuje, čo im napokon umožnila jojkárska relácia.

A výsledok? Výsledky testu dokázali, že partneri neklamali, a teda sú v prípade napadnutia chlapčeka naozaj nevinní. Príbeh Veroniky, Adamka a Mariána však napriek všetkému nemá šťastný koniec. Na záver Siedmeho neba sa diváci dozvedeli šokujúce novinky. Cesty rodinky sa rozišli a dvojica už spolu ďalej nežije, hoci po absolvovaní testov sa vybrali na dovolenku, kde dokonca prebehla žiadosť o ruku.

Svadba sa však nakoniec nekoná. No hoci sa zdá, že vzťah bývalých partnerov je už uzavretý, vyšetrovanie Adamkovho prípadu polícia stále nedoriešila. ,,Vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje, vyšetrovateľka si prevzala výsledky expertíz. Po ich naštudovaní rozhodne o ďalšom postupe,“ povedala nám hovorkyňa krajského policajného  zboru v Trnave, keď sme sa informovali, ako sa vyšetrovanie vyvíja.

Viac o téme: Vilo RozborilV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu