Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Na TOTO sa vážne dala?! Partlová odhodila bielizeň a... Pozrite na jej HOLÉ prsia!

Mirka Partlová Zobraziť galériu (7)
Mirka Partlová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúúúha, odvaha jej nechýba! Herečka Mirka Partlová (31) svoje sexi ja ukázala už v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome, kde v úsporných kostýmčekoch predvádzala zmyselné vystúpenia. No tak, ako sa ukázala najnovšie, ju doposiaľ mali možnosť vidieť azda len muži jej života. Odhodila totiž podprsenku, obliekla si priehľadný top a... Nechala sa odfotiť. Všetci si tak môžu teraz vychutnať pohľad na jej úplne holé prsia!

Mirka Partlová je predovšetkým muzikálovou herečkou, no televízni diváci ju majú možnosť poznať aj z jojkárskeho Paneláku či z markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome, kde nedávno zahviezdila. Práve tam Slováci spoznali aj jej sexi stránku. V koži svetových speváčok sa obliekala do miniatúrnych kostýmčekov a predvádzala zmyselné vystúpenia nabité sexepílom.


Partlová ako chodiaci sex, historický moment s Bičanom a... ďalšie prekvapenie roka v Tvári! 


No stále sa to nechytá na to, čo brunetka predviedla najnovšie. Čitateľov magazínu Evita totiž prekvapila svojím doposiaľ najodvážnejším kúskom. Nechala sa totiž nafotiť hore bez - a to takmer doslova! Odhodila podprsenku, obliekla si priehľadný top a... Bolo vidieť úplne všetko. Odvážnou snímkou tak bez pochýb potešila najmä svojich pánskych fanúšikov, ktorých má po nedávnom zvádzaní v markizáckej šou určite neúrekom. 

Mirka Partlová odhodila pri fotení do magazínu Evita všetky zábrany a ukázala svoje nahé prsia.
Zobraziť galériu (7)
Mirka Partlová odhodila pri fotení do magazínu Evita všetky zábrany a ukázala svoje nahé prsia.  (Zdroj: Evita)

Viac o téme: Mirka Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu