Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rozvádzajúca sa Flašíková so slzami v očiach na verejnosti: Toto ju rozplakalo!

Monika Flašíková Beňová Zobraziť galériu (4)
Monika Flašíková Beňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Neudržala emócie! Monika Flašíková Beňová (48) neprežíva práve najveselšie obdobie. Len pred pár týždňami sa totiž na verejnosť dostala informácia o tom, že jej dlhoročné manželstvo s Fedorom Flašíkom (58) stroskotalo. V utorok večer sa europoslankyňa išla zabaviť na slávnostnú premiéru filmu Všetko alebo nič. No a skončila so slzami v očiach... Prečítajte si, čo známu Slovenku rozplakalo!

Nie je to tak dávno, čo sa na verejnosť dostali informácie o tom, že vzťah europoslankyne Moniky Flašíkovej Beňovej skrachoval - s dlhoročným manželom Fedorom Flašíkom sa rozvádza. 


Po rokoch podozrení: ROZVOD u Flašíkovcov!


V utorok sa známa Slovenka objavila na premiére nového slovenského filmu Všetko alebo nič, ktorý sa natočil podľa knihy jej dobrej kamarátky Evity Urbaníkovej. A práve tam si politička pred zrakmi všetkých aj poplakala. Ktovie, či pri sledovaní filmu o vzťahoch mala v podvedomí svoju aktuálnu situáciu v súkromí, no priznala, že zábery ju dojali. „Bol úžasný, ja som si niekoľkokrát poplakala, sa priznám, veľakrát som sa zasmiala a bola som nadšená,“ priznala pre Topky.sk Flašíková Beňová.

Tej sa novinka celkovo veľmi páčila. „Ja mám ešte aj tú výhodu, že som bola pri tom, keď Eva písala tú knihu pred rokmi, pretože sa poznáme od jej 23 rokov. Podľa mňa ten film je úplne podľa tej predlohy, aj keď sa vraví, že filmy bývajú iné ako knihy, ale tento film v ničom nesklamal. Myslím, že si v ňom každý nájde krásne momenty, či dievčatá a ženy, alebo chlapci a muži,“ povedala Monika. Viac o tom, ako sa s Evitou spoznala, ale aj o rozvode s Fedorom Flašíkom, sa dozivete z videa pod článkom.

Rozhovor s Monikou Flašíkovou Beňovou o vzťahoch

Viac o téme: Monika Flašíková Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu