Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovské záplavy v Thajsku: Prví mŕtvi, slovenské a české celebrity v ohrození!

Záplavy v Thajsku Zobraziť galériu (7)
Záplavy v Thajsku

KOH SAMUI - Thajsko opäť sužujú záplavy. Úrady hlásia už aj prvých mŕtvych ľudí, omeškané lety a výpadky elektriny. Za slnkom sa tam pritom vybrali viaceré známe tváre, ktoré namiesto opaľovacích krémov potrebujú gumáky a pršiplášte a hlavne sa dostať do bezpečia.

Mnohí Slováci a Česi - aj tí mediálne známi - sa vybrali do Thajska za predpokladaným slnečným počasím. Niektorí tam oslavovali už aj príchod nového roka, no ten nie je pre nich a domácich obyvateľov práve šťastný. Krajinu sužujú záplavy. 

„Lokálny dážď a povodne v južnom Thajsku zabili najmenej šesť ľudí, zdržali lety a narušili prázdniny počas vrcholu turistickej sezóny,” vyhlásili dnes úrady. Po zverejnení počtu prvých obetí našli vo štvrtok v jednom zo zatopených áut mŕtvu matku s dieťaťom. 

V Thajsku sa aktuálne nachádzajú napríklad cvičiteľka Zora Czoborová a moderátor Leoš Mareš. Jeho slovenský kolega Peter Šarkan Novák podľa našich informácií priletel do krajiny, no v Bangkoku svoje rozhodnutie zmenil a vybral si inú destináciu. „Už tri dni v kuse prší. Dnes sme boli päť hodín bez elektriny a keď sme sa vybrali do „ulíc”, zabudli sme si pribaliť člnky,” informovala Zora ešte vo štvrtok, keď zverejnila aj video z thajskej ulice.  

povodne thajsko

 

Viac o téme: ThajskoLeoš MarešZora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu