Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hviezda jojkárskeho spravodajstva prekvapuje: Skončí na ulici?!

Ján Mečiar Zobraziť galériu (5)
Ján Mečiar

BRATISLAVA - Hviezdu televízie JOJ Jána Mečiara (46) vnímajú diváci ako vždy seriózneho spravodajcu. O to prekvapivejšie bolo zistenie, že práve tento moderátor strávi sviatočné obdobie na ulici. Čo je za tým?!

Práca moderátora nie je vôbec taká jednoduchá ako sa na prvý pohľad zdá. V tejto sfére totiž ide najmä o prekonávanie vlastných síl, zásad, ale i permanentnej driny, či neustálej flexibility. Svoje by o tom vedel rozprávať aj známy spravodajca Ján Mečiar.

Kým iní berú napríklad taký silvestrovský večer ako sviatok, ktorý treba aj poriadne osláviť, známy jojkár bude možno naplno zarezávať v spravodajskom štúdiu: „Keď bude treba a Ľuboš ma poprosí, že či by som mohol zobrať Silvester, tak prečo nie? Veď keď som doma, tak nevidím žiaden problém,“ povedal pre Topstar známy jojkár, ktorý tak s kompromismi v práci nemá najmenší problém.

V opačnom prípade by však podľa vlastných slov nestrávil silvestrovskú noc v teple domova, ale práve naopak – plánuje skončiť na ulici. „Zvyčajne silvestrujeme na ulici. Bývame v takej osade. V takom tom modernom slova zmysle. Tam sa tak pred polnocou stretneme susedia vonku. Zoberieme šampanské a povystrieľajú sa aj nejaké tie raketky samozrejme,“ prezradil priebeh osláv posledného dňa v roku moderátor.

 

 

 

Viac o téme: Ján Mečiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu