Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Jojkárska hviezda bez hanby: Toto vycapila na internet? Veď je DOLE BEZ!

Nela Slováková sa ukázala dole bez. Zobraziť galériu (5)
Nela Slováková sa ukázala dole bez. (Zdroj: Instagram N.S.)

PRAHA - Nahota už nie je v šoubiznise ničím výnimočným. Svoje o tom vie aj kontroverzná jojkárka Nela Slováková (26), ktorá sa rada prezentuje aj tak, ako ju Pán Boh stvoril. Najnovšie však sexica pritvrdila a siahla opäť o level vyššie. Ukázala sa totiž kompletne dole bez!

Jojkárska hviezda Nela Slováková sa na Slovensku i v Čechách preslávila svojou účasťou v reality šou Hotel Paradise, ktorú napokon aj vyhrala. Odvtedy už síce ubehlo pekných pár rokov, no kontroverzná blondínka prachom jednoznačne nezapadla.


Jojkárska sexica hore bez: Svoje prsia takto opekala na verejnosti!


Známa Češka neustále vzbudzuje pozornosť aj na svojich fanúšikovských stránkach, kde sa o rozruch okolo svojej osoby takmer vždy postará poriadne provokatívnymi fotografiami. Najnovšie však Nela ešte viac pritvrdila. Svojich mužských priaznivcov totiž rozpálila ďalším totálne pikantným záberom.

Na web sa tentoraz vycapila dole bez, čím v momente zdvihla hladinu testosterónu snáď na maximum. Fotku navyše okorenila aj poriadne vzrušujúcou pózou, ktorá zakrývala skutočne len to najnutnejšie. Svoje intímne partie tak síce neodhalila, no táto mimoriadne rajcovná foto bezpochyby nenechala chladným žiadneho chlapa.

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu