Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO jojkárskej víťazky spustila lavínu urážok: Vyzeráš ako starena... Ježibaba!

Nela Slováková Zobraziť galériu (5)
Nela Slováková (Zdroj: Instagram N.S.)

BRNO/FILIPÍNY - Víťazka jojkárskej reality šou Hotel Paradise Nela Slováková (26) si na svojom výzore dáva naozaj záležať. Veď aby vyzerala dokonalo, podstúpila hneď niekoľko skrášľujúcich zákrokov. Práve preto sa jej ostré slová, ktoré vyvolala jedna z jej fotiek, určite nečítali ľahko... Fanúšikovia sa totiž do nej tvrdo pustili - vyzerá vraj ako starena a ježibaba!

Víťazka jojkárskej reality šou Hotel Paradise je tŕňom v oku mnohých ľudí... Je mladá, má bohatého frajera a aby bola so sebou stopercentne spokojná, dopomohla si k tomu plastickými vylepšeniami. Navyše, sebavedomia má na rozdávanie. A nedávno jej to sledovatelia na sociálnej sieti Instagram dali poriadne vyžrať. 

Plavovláska sa totiž na webe pochválila fotkou z dovolenky na Filipínach. A pomerne nevinná snímka s operencom na ruke vyvolala u ľudí hotovú lavínu urážok. Schytal to hlavne jej výzor - podľa nich totiž Nela vyzerá ako taká starena. „60 rokov na tejto fotke, “ objavilo sa pod príspevkom a pridali sa ďalší. „Originál o 30 rokov staršia,“ zhodovali sa komentujúci. Ďalší z nich ju zas nazval ježibabou. 

No a toto sa Slovákovej, ktorá do svojho výzoru investovala nemalé peniaze, určite nečítalo najlepšie. Svedčí o tom aj fakt, že už o hodinu útočné komentáre pod fotkou zmizli... Zdá sa, že ich blondínka jednoducho vymazala. Tak ale na druhej strane, čudujete sa jej?! Veď ktorej žene by sa páčili takéto narážky? 

 

#stesti #happy #smrtVocich #radost

Fotka uverejnená používateľom Nela Slováková (@nelaslovakova),

 

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu