Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mega vnady a ultra mini: Polnišová všetkým vyrazila dych!

Petra Polnišová Zobraziť galériu (5)
Petra Polnišová

BRATISLAVA - Ejha! Zabávačka Petra Polnišová (40) bola vždy poriadny kus ženy, na čom si napokon stavala aj svoju kariéru. V poslednom období však tmavovláska viditeľne schudla... A s ubúdajúcimi kilami sa zjavne zvyšuje aj jej odvaha. Začiatkom týždňa sa totiž na obrazovkách objavila tak, ako sme ju doposiaľ nemali možnosť vidieť - ukázala sa v ultra mini, nohy vystavila v sexi sieťke a vyvalila mega vnady!

Petra Polnišová patrí jednoznačne k našim najobľúbenejším zabávačkám. Veď mnohí Slováci si ju zamilovali už pred 11 rokmi, keď hviezdila v šou verejnoprávnej RTVS S.O.S. Aktuálne brunetka baví národ prostredníctvom markizáckeho Kredencu. No a práve tam v úvode týždňa svojím výzorom všetkým vyrazila dych.

Na obrazovkách sa totiž ukázala v ultra mini sukni, vďaka ktorej sa divákom naskytol pohľad na jej nohy len v sexi sieťovaných pančuškách. Navyše hrudník jej zdobil oveľa väčší náklad, ako sme doposiaľ pri srandistke boli zvyknutí - svoje už aj tak objemné vnady si totiž vypchala tak veľmi, že by sa na ňu nechytala ani známa hviezdička s najväčšími silikónmi na Slovensku - Mia Bella.

Všetko však bolo len v rámci srandy v jednej zo scénok zábavnej šou... No ale sieťované pančušky a kratšie sukne by tmavovláska pokojne mohla nosiť aj častejšie. Dnes sú totiž v kurze ženy so správnymi tvarmi a bez pochýb sa nájde mnoho pánov, ktorým sa takáto – doposiaľ nevídaná podoba obľúbenej herečky bude veľmi páčiť. Čo poviete?

Video: Petra Polnišová v Kredenci.

Petra Polnišová Kredenc

Viac o téme: KredencPetra Polnišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu