Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markíza naštvala divákov: HANBA!

Mária Čírová Zobraziť galériu (4)
Mária Čírová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúha! V nedeľu večer sa Slovensko po dlhých 10 týždňoch zábavy dozvedelo meno finalistu, ktorý sa v šou Tvoja tvár znie povedome vyšplhal až na samotný vrchol bodovej tabuľky a získal tak titul absolútneho šampióna druhej série projektu. Víťazom sa stala speváčka Mária Čírová (27). Tým však Markíza svojich divákov poriadne naštvala. Búria sa!

V nedeľu večer vyvrcholila druhá séria obľúbenej markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome. Diváci si vychutnali posledné vystúpenia osmičky súťažiacich a po dlhých 10 týždňoch sa dozvedeli meno absolútneho šampióna. Tým sa stala speváčka Mária Čírová. 


Žiarlivostná scéna Banášovej, totálne mešuge na pódiu a... TOTO je absolútny víťaz: Finále markizáckej Tváre!


Vyvrcholenie veľkého finále však poriadne naštvalo markizáckych priaznivcov. Vyhlásenie výsledkov totiž na sociálnych sieťach spustilo hotovú lavínu negatívnych reakcií. Mária si podľa Slovákov víťazstvo skrátka nezaslúžila. „Tak toto je pekná hanba. Veď ona si to víťazstvo vôbec nezaslúži, tá nemala postúpiť ani do finále! Ona ako speváčka je podpriemerná. By ma veľmi zaujímalo, akým spôsobom to vyhrala,“ reagovali Slováci a pridali sa ďalší: „Hanba, že to vyhrala práve ona. Grcám!“

Medzi komentujúcimi sa dokonca objavili aj špekulácie, že Čírová vyhrala podvodom a celou súťažou bola pretláčaná. Postarať sa o to mal jej partner Maroš Kachút, ktorý je zároveň jej manažérom. „Hanba! Špinavý podvod! Nie je vám to trápne? Všetci vieme, že Kachút jej vybavil víťazstvo. Mohli ste ju dať aspoň druhú, nech to nie je tak okaté, páni. Úbohosť! Lukášovi z minulej série nesiaha ani po prsty na nohách,“ pustili sa do Márie diskutéri. „Od začiatku bolo očividné, že bola pretláčaná, ale bohužiaľ ‚obľúbili‘ si ju len platení ľudia z tejto šou,“ pridali sa ďalší. Zaujímavosťou však je, že mnohé z týchto príspevkov už po pár hodinách z internetu zmizli... Ktosi ich zrejme vymazal. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú víťazku, nech nám prezradí, čo na príspevky plné ostrej kritiky hovorí. Doposiaľ však na naše otázky neodpovedala. 

Víťazkou šou Tvoja tvár znie povedome je Mária Čírová. Pozrite si jej premeny

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu