Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Gottov prvý koncert po chorobe: Takto ste ho ešte nevideli!

Karel Gott Zobraziť galériu (5)
Karel Gott (Zdroj: Profimedia)

PRAHA – Iný ako doteraz! Fanúšikovia zlatého slávika Karla Gotta (77), ktorý ešte nedávno bojoval so zákernou rakovinou, sa nevedeli dočkať jeho prvého veľkého koncertu. Ten sa konal pred pár dňami a maestro opäť šokoval hostí svojím novým imidžom. Pozrite, aký je z neho iný človek!

Takto pred rokom diagnostikovali najznámejšiemu českému spevákovi Karlovi Gottovi zákernú chorobu - rakovinu lymfatických uzlí. Napriek víťazstvu nad chorobou však rakovina a agresívna liečba nechala na ňom viditeľne stopy a Gott dnes vyzerá úplne inak, ako boli fanúšikovia na neho roky zvyknutí. 

Pred pár dňami na svojom prvom veľkom koncerte po chorobe opäť prekvapil svojich fanúšikov novým vzhľadom. Okrem svojich fúzov, ktoré má už dlhšie, tentokrát zdobili jeho tvár aj výrazné dioptrické okuliare, ktoré sme doposiaľ u neho nevideli.

Vždy elegantný, upravený a vysmiaty Karel Gott  v nich vyzeral naozaj dobre, ale v momente, ako vstúpil do budovy, si ich zložil. „Je to iba môj módny doplnok,  v týchto okuliaroch sa cítim dobre,“ vysvetlil českému denníku Blesk nový imidž spevák. „A tak trochu si pripadám ako Woody Allen. Spievať v nich nebudem, i keď uvidíme, možno sa v nich budem fanúšikom páčiť,“ dodal Gott, ktorého si prišlo pozrieť mnoho známych tvárí. V obecenstve nechýbali moderátor Libor Bouček, speváčka Ilona Csáková  či spevák Michal David. Koncert si nenechal ujsť ani Slovák Miro Žbirka a mnohí iní. 

Karel Gott s novým imidžom.
Zobraziť galériu (5)
Karel Gott s novým imidžom.

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu