Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Heringhová na nespoznanie, odvážna Mendrejová a Amenová s ružovými nohavičkami!

Andrea Heringhová, Denisa Mendrejová a Anna Amenová nechýbali na finále súťaže Miss Universe 2016. Zobraziť galériu (20)
Andrea Heringhová, Denisa Mendrejová a Anna Amenová nechýbali na finále súťaže Miss Universe 2016. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V sobotu večer sa v našom hlavnom meste konalo finále súťaže Miss Universe pre rok 2016. Vyhlásenie kráľovnej krásy si prišlo pozrieť aj mnoho slovenských celebrít. Bez pozornosti nezostali najmä bývalé missky, ktoré hypnotizovali mužské pohľady v poriadne odvážnych modeloch. Obrovským prekvapením však bola Andrea Heringhová (35). Vždy výraznú modelku by ste totiž tentoraz rozhodne nespoznali.

V sobotu si diváci verejnoprávnej televízie mohli vychutnať súťaž krásy Miss Universe. O korunku bojovalo 12 finalistiek, no domov si ju napokon odniesla 24-ročná Zuzana Kollárová. Galavečer si ani tentoraz nenechali ujsť známe tváre slovenského šoubiznisu.

Pohľady hostí pútala najmä bývalá misska Denisa Mendrejová, ktorá na podujatí priam žiarila. Atraktívna blondínka sa predviedla v čiernych šatách s poriadne odvážnym asymetrickým strihom a priehľadnou látkou. Rafinovaný model tak zvýraznil nielen jej sexi krivky, ale podčiarkol aj fakt, že táto dvojnásobná mama doslova zreje ako víno.

S myšlienkami prítomných pánov sa pohrala aj ďalšia celebritná mamička Anna Amenová. Niekdajšia najkrajšia Slovenka zvolila na túto príležitosť róbu hodnú kráľovnej, v ktorej predviedla krásne dlhé nohy, ale aj čosi navyše. Nádherný kúsok bol totiž vyšperkovaný extrémne dlhým rozparkom, spod ktorého jej vykukovali ružové nohavičky.

Zmeneným imidžom prekvapila predovšetkým modelka Andrea Heringhová. Plavovláska sa na akcii objavila v trochu gýčových šatách s leoparďou potlačou. Navyše zvolila účes s bohatými kučerami, s ktorými ju málokto spoznal na prvý pohľad. Brunetka mala proste všetko tak výrazné, že nakoniec potlačila samú seba. 

Viac o téme: Denisa MendrejováAnna AmenováAndrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu