Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Banášová v priesvitných šatách: Pozrite, taká sexi ešte nebola!

Adela Banášová Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová

BRATISLAVA - Wau, to je ale šupa! Aktuálne najlepšia slovenská moderátorka Adela Banášová je známa tým, že viac dbá na kvalitu svojho výkonu ako na dokonalý výzor. A práve o to viac je vzácnejšia fotografia, ktorá sa včera objavila na internete. Plavovláska sa totiž tentoraz ukázala vo svojej zvodnejšej podobe a zmyselne odhalila krivky. Skrátka, takú sexi ste ju ešte snáď ani nevideli.

Oblečená a predsa brutálne sexi! Adela Banášová patrí medzi tie ženy, ktoré sa nepotrebujú pretŕčať nahé, aby zaujali. Práve naopak. V spoločnosti, ale aj na televíznych obrazovkách preferuje skôr nenápadnú vizáž a uvoľnenejší štýl obliekania. No a na rozdiel od svojich kolegýň z mediálnej brandže jej dokonca nerobí problém postaviť sa pred davy ľudí aj vo svojej úplne prirodzenej podobe.


Banášová odmoderovala Teleráno: Takto išla pred kamery!


Jej fanúšikovia sa ale v týchto dňoch zaiste potešili. Teda najmä muži. Na známej sociálnej sieti sa totiž objavila fotografia, na ktorej pózuje so slovenským hercom Viktorom Horjánom. Na tom by samozrejme nebolo nič zvláštne, avšak plavovláska tentoraz svojím výzorom priam vyráža dych.

Pri príležitosti nakrúcania nových častí zábavnej relácie Chartshow si blondínka obliekla poriadne rafinovaný model. V priesvitných mini šatách sa konečne ukázala vo svojej odvážnejšej ženskej polohe, ktorá podčiarkla najmä jej krásnu štíhlu postavu a dlhé sexi nohy. Treba uznať, že takýto štýl zvodnej cicušky jej nesmierne pristane a v obliekaní by tak mohla byť Adela pokojne odvážnejšia aj naďalej.

Viac o téme: Adela Banášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu