Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Partlová bez mejkapu a príkras: Fúha, to je ale rozdiel!

Mirka Partlová Zobraziť galériu (5)
Mirka Partlová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Je to vôbec ona?! Mirka Partlová (31) najnovšie na sociálnej sieti zverejnila fotografiu, na ktorej sa zvečnila vo svojej prirodzenej podobe. Žiariacu hviezdu z televíznych obrazoviek by ste však hľadali len márne.

Mirka Partlová je nielen úspešnou muzikálovou herečkou, ale aktuálne aj jednou z účinkujúcich v zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome. Jej fanúšikovia ju tak väčšinou poznajú ako dokonale upravenú a tiež aj decentne nastajlovanú kočku. O to viac bola pre nich zaujímavá fotografia, ktorú brunetka v týchto dňoch vystavila na internete.

Počas cesty do markizáckeho Telerána sa totiž so svojimi priaznivcami podelila o jednu skutočne pozoruhodnú momentku, na ktorej bola doslova na nepoznanie. Bez nánosov mejkapu a príkras pôsobila akosi fádne a od televíznej hviezdy mala tiež veru ďaleko.

Síce s líčidlami a dokonalou frizúrou vyzerá talentovaná Slovenka zreteľne lepšie a trochu mladšie. Ani za tú prirodzenú podobu sa však hanbiť nemusí. Veď posúďte napokon sami!

Črty muzikálovej herečky Mirky Partlovej bez zvýraznenia mejkapom úplne zanikli a vo svojej prirodzenej podobe je takmer na nepoznanie.
Zobraziť galériu (5)
Črty muzikálovej herečky Mirky Partlovej bez zvýraznenia mejkapom úplne zanikli a vo svojej prirodzenej podobe je takmer na nepoznanie.  (Zdroj: Ján Zemiar, Instagram M.P.)

Viac o téme: Mirka Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu