Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sklamanie pre fanúšikov známeho Slováka: V telke ukazuje veľké srdce, ale... V skutočnosti je všetko inak?!

Raper Kali Zobraziť galériu (5)
Raper Kali (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Raper Kali (33) je známy tým, že sa aktívne venuje charitatívnym činnostiam. Objavil sa v jojkárskej relácii V siedmom nebi, kde sa stretol so životom skúšanými fanúšikmi a s jednou z nich dokonca absolvoval aj stužkovú. O to väčším prekvapením bolo, keď sa k nám dostala informácia, že sa hudobník už vyše roka vyhýba stretnutiu s chorou Luckou (17). Žeby bolo v skutočnosti všetko inak?!

Raper Kali, vlastným menom Koloman Magyary, je medzi fanúšikmi známy tým, že má veľké srdce. Dôkazom sú jeho početné charitatívne aktivity - veď napokon neraz bol aj v jojkárskej relácii V siedmom nebi, kde sa stretol s viacerými životom skúšanými obdivovateľmi. 

Bolo preto veľkým prekvapením, keď sa nám do redakcie dostala správa o tom, že sa hudobník už vyše roka doslova vyhýba stretnutiu s ťažko chorou Luckou. Tá ešte v máji 2015 napísala na stránku zelajsi.sk, kde bolo jej prianím stretnúť sa so slávnym raperom. No namiesto zážitku prišlo pre dievčinu veľké sklamanie - ani po vyše roku totiž stretnutie neprebehlo.

Oslovili sme preto samotného Kaliho, nech nám prezradí, čo sa stalo. „Absolútne nemám šajnu, kde nastala chyba. Asi mi to len nejako ušlo. Samozrejme nemám problém sa s Luckou stretnúť,“ povedal nám Kali, ktorý sa hneď všetko rozhodol napraviť a organizáciu kontaktoval. Zdá sa teda, že Lucii sa predsa len splní sen. 


Raper Ego splnil fanúšičke sen: Na TOTO do konca života nezabudne!


Luckine želanie je na stránke zelajsi.sk už vyše roka. Zrejme došlo k nejakému nedorozumeniu... Raper však už všetko napravil a dohodol stretnutie.
Zobraziť galériu (5)
Luckine želanie je na stránke zelajsi.sk už vyše roka. Zrejme došlo k nejakému nedorozumeniu... Raper však už všetko napravil a dohodol stretnutie.  (Zdroj: zelajsi.sk)

Viac o téme: Kali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu