Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

ŠOK! Zdeněk Troška obvinený z pedofílie: Takto reaguje známy režisér!

Zdeněk Troška Zobraziť galériu (4)
Zdeněk Troška (Zdroj: telkac)

PRAHA - Režisér legendárnej trilógie Slunce, seno... Zdeněk Troška (63) sa nikdy netajil tým, že je gay. No mnohí ľudia majú v tejto súvislosti predsudky a homosexualitu si spájajú s pedofíliou. Stalo sa tak aj teraz - známeho Čecha obvinili zo sexuálnej náklonnosti k deťom. Čo na to hovorí on?!

Zdeněk Troška sa nikdy netajil svojou náklonnosťou k mužom. Otvorene priznáva, že je gay a netají, že si to uvedomil už v útlom detstve. Mnohí ľudia si však homosexualitu mýlia alebo proste spájajú s pedofíliou – hoci ide o diametrálne rozdielne veci. No a práve z tohto režiséra obvinili aj teraz. 

Niektorí ľudia tvrdia, že známeho Čecha sexuálne priťahujú deti. Dokonca vraj jeho obete chcú naňho čoskoro podať aj trestné oznámenie. Tieto slová sa objavili aj v pondelok v našom online rozhovore s uznávaným filmárom.


Legendárny režisér Zdeněk Troška bol online!


„Chcem sa spýtať, čo budete robiť, keď už čoskoro na vás chcú podať trestné oznámenie za vašu pedofilnú minulosť? Niekoľko detí, ktoré ste ako úchyl zneužíval v divadle a vraj aj mimo neho, sa už na vás pripravuje. Cez sociálne siete sa dohadujú, čo a ako. Vďaka za odpoveď,“ objavilo sa v otázkach určených pre Trošku. 

No a ten sa odpovedi nijako nevyhýbal. Práve naopak, rozhodol sa týmto šokujúcim obvineniam postaviť čelom a k všetkému sa vyjadril. „Čo všetko sa človek zase na seba nedozvie. Ľudská závisť ide ruka v ruke s nenávisťou a ohováraním, v túžbe toho druhého pošpiniť, opľuť, potupiť. Môžem povedať, že som nikdy nič také nespáchal, nie som pedofil a tieto klamstvá sú len úbohým útokom na známu osobu, ako sa to píše dnes a denne v bulvároch,“ napísal Zdeněk a pokračoval: „Zaujímalo by ma, koľko kto prinesie dôkazov. Svojich divákov môžem ubezpečiť, že je to zákerná lož. Nič také sa nikdy nestalo,“ zdôraznil filmár.

Viac o téme: Zdeněk Troška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu