Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známy spevák sa nakazil zákerným vírusom: A to nie je všetko!

Beenie Man Zobraziť galériu (3)
Beenie Man (Zdroj: SITA)

KINGSTON - Jamajský dancehallový spevák Beenie Man sa nakazil vírusom Zika, pričom má tiež horúčku dengue. Štyridsaťdvaročný interpret potvrdil informáciu prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu z nemocničného lôžka.

Rodák z Kingstonu sa zároveň ospravedlnil fanúšikom a fanúšičkám za neúčasť na kanadskom festivale OVO Fest, ktorý každoročne spoluorganizuje rapper Drake. Beenie Man sa mal predstaviť v sobotu v Toronte ako jeden z headlinerov večera, avšak ako uviedol, kanadské úrady mu pre nákazu aj tak neumožnili vstup do krajiny.

Beenie Man, vlastným menom Anthony Moses Davis, pôsobí na hudobnej scéne od začiatku 80. rokov. Svoj debutový singel Too Fancy nahral v roku 1981, keď mal iba osem rokov. O dva roky neskôr vydal svoj prvý album s názvom The Invincible Beenie Man: The Ten Year Old DJ Wonder. Na medzinárodnej scéne prerazil v roku 1995 s nahrávkou Blessed, po ktorej nasledovali napríklad Maestro (1996), Ruff 'N' Tuff (1999) či Art And Life (2000), za ktorú získal Grammy.

Zatiaľ poslednú štúdiovku Undisputed uviedol na trh v roku 2006. Medzi jeho najznámejšie hity patria skladby King Of The Dancehall, Feel It Boy alebo Who Am I. Počas svojej kariéry spolupracoval s interpretmi ako napríklad Wyclef Jean, Akon, Janet Jackson, Lil' Kim, Busta Rhymes alebo Sean Paul. 

Známy spevák sa nakazil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram B.M.)

Viac o téme: ZikaBeenie Man
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu