Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zuzana Šebová plánuje svadbu?! Bez mejkapu, so zaujímavým prsteňom a s... Aha!

Zuzana Šebová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Šebová

BRATISLAVA - Herečka Zuzana Šebová (34) je už päť rokov zadaná s kolegom Michalom Kubovčíkom (36). Určite už rovnako ako iné páry často počúvajú, kedy sa vezmú. A tak, keď sme víťazku ankety Telkáč roka 2015 stretli v spoločnosti návrhára Lukáša Kimličku, hneď prišli na pretras svadobné šaty.

Zuzana Šebová je aktuálne jednou z najpopulárnejších herečiek, a tak je samozrejme ostro sledovaná. Neušla ani pozornosti nášho fotografa, ktorý si ju tento týždeň všimol v istom nákupnom centre. 

Nenalíčenej Zuzane robil spoločnosť módny návrhár Lukáš Kimlička, čo by sme považovali za obyčajné kamarátstvo. Lenže keď herečka zbadala objektív, hneď vyhŕkla: „No a už budú písať, že som si zháňala svadobné šaty.”

Zrejme je táto téma v ich rodinnom kruhu dosť frekventovaná. Veď vhodný čas by už aj bol – Zuzana a Michal tvoria pár od zimy 2011. Herečka sa navyše pýši aj trblietavým prstienkom, ktorý ale pri bližšom pohľade ako zásnubný príliš nevyzerá. No nechajme sa prekvapiť, kedy tie šaty pre nevestu bude riešiť aj reálne. 

Viac o téme: Zuzana Šebová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu