Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Horšie to už nemohlo byť: Viktor, takto sa moderujú správy?!

Viktor Vincze Zobraziť galériu (4)
Viktor Vincze (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Dogabaný! Koncom júna dostal markizácky redaktor Viktor Vincze (25) príležitosť moderovať Prvé televízne noviny. Odvtedy ho diváci vídajú pred kamerami v elegantnom saku a so serióznym výrazom na tvári. Nová hviezda spravodajstva však v týchto dňoch na sociálnej sieti Instagram odhalila, že nie je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá... Preboha, no ešte že takto nechodí na verejnosť!

Či je +30 alebo -10, zakaždým sa moderátori televízneho spravodajstva objavujú na obrazovkách v elegantnom oblečení. No najmä pre pánov je stanovený dress code v lete viac než nepríjemný. V dlhej košeli, kravate, hrubom saku a navyše v žiare horúcich reflektorov... No doslova sa varia vo vlastnej šťave. 

Viktor Vincze však na sociálnej sieti Instagram odhalil, že nie je všetko tak, ako sa vo vysielaní zdá. Veď zatiaľ čo hore mal košeľu a čierne sako, dole bol oblečený ako na úplne inú príležitosť. Namiesto čiernych nohavíc mal červené kraťasy a elegantné topánky nahradili červené tenisky. 

​Síce sa moderátor v takejto kombinácii určite cítil príjemnejšie, no dogabaný bol teda riadne. No ešteže takto nechodí na verejnosť! :)

​ 

Viac o téme: Televízne novinyViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu