Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Takto ste Karin Haydu ešte nevideli: V plavkách vytasila svoje megaprsia!

Karin Haydu Zobraziť galériu (4)
Karin Haydu (Zdroj: Instagram K.H.)

BRATISLAVA - Hot mama! Herečka Karin Haydu (39) odjakživa patrila k ženám, ktoré vábili pohľady pánov bujným dekoltom. Nedávno však mužských priaznivcov rozpálila úplne na maximum. V plavkách totiž vytasila zbrane toho najväčšieho kalibru.

Figúra zaoblená na tých najsprávnejších miestach a k tomu všetkému aj prirodzené megaprsia. Toto je dokonalá kombinácia, ktorou disponuje slovenská herečka Karin Haydu. Tmavovláska je proste typ ženy, ktorý zaujme snáď každého chlapa. A to sa potvrdilo aj nedávno, keď zverejnila na sociálnej sieti poriadne rajcovný záber.

V týchto dňoch si totiž plavovláska dopriala chvíle oddychu a pohody, no a popri šantení v mori samozrejme nezabúda ani na svojich fanúšikov, ktorým sa najnovšie pochválila s jedným pomerne šťavnatým kúskom. Pri pohľade na Karin však nepochybne mnohým z nich padla sánka.

Obdarená umelkyňa sa tentoraz cvakla v bielych plavkách, ktoré v momente rozbehli mužskú fantáziu na plné obrátky. Jej bikiny totiž zvýraznili objemný dekolt, ktorý len podčiarkuje fakt, že sexi mama má sexepílu skutočne na rozdávanie. Hm, príroda bola k nej poriadne štedrá.

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu