Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Manželka Tomiho Kida s novými silikónmi: Aha, čo jej nadelil plastický chirurg!

Dominika Kid Kovácsová a jej manžel Tomi Kid Kovács Zobraziť galériu (5)
Dominika Kid Kovácsová a jej manžel Tomi Kid Kovács (Zdroj: Instagram D.K.)

BRATISLAVA - Opäť si ľahla pod nôž! Miluje cvičenie, čoho dôkazom sú nielen fotografie z posilňovne na sociálnych sieťach, ale aj jej sexi vyšportované telo. No okrem poctivej makačky a správneho jedálnička dopomohli k božským krivkám Dominike Kid Kovácsovej (32) aj šikovné ruky plastického chirurga. Športovkyňa sa v týchto dňoch už chváli novými silikónmi.

Bývalý majster Európy v boxe v poloťažkej váhe Tomi Kid Kovács má doma poriadne sexi kosť. Jeho polovička Dominika je fitnes trénerka a o svoje telo sa ukážkovo stará. Zo zvodnej postavičky tejto vyšportovanej krásky sa však podlamujú kolená nielen jej manželovi a mužským fanúšikom. Jej vyrysované telo sa stalo ideálom aj pre množstvo žien po celom Slovensku.

K svojim sexi krivkám ale dospela nielen tvrdou drinou v posilňovni. Jej napumpované prednosti sú totiž dielom plastických chirurgov. Prvé zväčšenie dekoltu absolvovala už pred 12 rokmi. Silikónové implantáty však vydržia len počas istého obdobia, a tak ich po čase musela vymeniť za nové. 

Dominika zákrok absolvovala 30. mája a v týchto dňoch sa už chváli nielen vylepšenými prsiami, ale aj prvým cvičením po dlhšom čase. „Včera konečne tréning nôh po 3-týždňovej pauze, síce dnes neviem sedieť ,ale pocit „po” je super. Ps: Tie topíky mi už konečne lepšie sedia. Ako sa vraví: „To, čo nenadelil Boh, to ti nadelí plastický chirurg,” napísala vo štvrtok na sociálnu sieť, pričom nezabudla pripojiť aj aktuálnu fotografiu. 

Manželka Tomiho Kida s
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Dominika Kid Kovácsová a jej manžel Tomi Kid Kovács
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu