Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizácky moderátor odhalil svoje súkromie: Takto vyzerá jeho vyvolená!

Rasťo Sokol Zobraziť galériu (7)
Rasťo Sokol (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto je ona! Jeho hlas pozná snáď každý na Slovensku, no to, ako tajomný muž vyzerá, si vedel predstaviť iba málokto. Rasťo Sokol (47) ale nedávno svoj talent preniesol aj na televízne obrazovky a stal sa neodmysliteľnou súčasťou úspešnej markizáckej šou Dobre vedieť! Divákom pred televíznymi obrazovkami však neodhalil iba svoju identitu, ale najnovšie im dovolil nahliadnuť aj do svojho súkromia. Pozrite, ktorá žena sa stala jeho osudovou láskou.

V médiách sa pohybuje už od útleho veku, má nezameniteľný hlas a svoj talent využíva nielen v moderátorskej, ale aj hereckej sfére, aktuálne konkrétne v dabingu. Reč je o moderátorovi zábavno-súťažnej šou Dobre vedieť!, ktorý je ale známy aj ako hlas verejnoprávnej RTVS. Rasťo Sokol sa stal tvárou markizáckej relácie ešte len nedávno, no zdá sa, že si za tú dobu stihol získať srdcia mnohých fanúšikov.

Jeho cesta na totálne mediálne výslnie však trvala celé dve desaťročia. Pre magazín Reflex porozprával, ako vyzerali začiatky jeho kariéry za mikrofónom: „Ja som ako malý chalanisko začínal točiť na základnej škole napríklad s Jožkom Kronerom, potom som hral v divadielku a skončil som pri dabingu.“

Moderátor ale naďalej skúšal šťastie a chcel sa stať profesionálnym hercom. Hoci mu tento ťah spočiatku nevyšiel, jeho predispozície a talent si všimol niekto úplne iný. „Išiel som na herectvo, žiaľ, som neuspel, ale boli tam práve vtedy zo Slovenského rozhlasu a hľadali do hlásateľského kolektívu nejaké hlasy, no a tam som uspel,“ prezradil Sokol. 

Markizák tak napokon ostal verný rádiu, v ktorom zotrval dlhých 20 rokov. Poslucháčov však neskôr vymenil za televíznych divákov a svoj mediálny obzor rozšíril moderovaním už spomínaného televízneho formátu. „Ja si myslím, že by sme sa mali po istom čase posunúť aj niekam ďalej. A keď má človek pocit, že už by mohol robiť aj niečo iné, tak odíde a zmení tu prácu,“ povedal Rasťo. 

Pracovne vyťažený moderátor sa ale okrem viacerých moderátorských aktivít stíha venovať aj rodine. Svoju osudovú ženu dokonca naposledy predstavil pred celým Slovenskom. Jeho manželka Katka je ale z úplne iného odboru ako obľúbený moderátor. Venuje sa totiž očnému lekárstvu.

Vyjadriť svoje city a sympatie rovno pred kamerami však sympatickej brunetke nerobilo žiaden problém a na adresu svojho muža nešetrila slovami chvály: „On je veľmi zábavný a veľmi šarmantný človek a v spoločnosti neskutočne obľúbený.“ 

Nuž, treba uznať, že to známemu moderátorovi pristane nielen za mikrofónom a televíznymi kamerami, ale aj v súkromí. Čo poviete?

Slovenský moderátor Rasťo Sokol tvorí so svojou polovičkou Katkou skutočne sympatický párik.
Zobraziť galériu (7)
Slovenský moderátor Rasťo Sokol tvorí so svojou polovičkou Katkou skutočne sympatický párik.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Rasťo Sokol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu