Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Prsnatá Češka boduje v Nemecku: Preboha, to sú ale mechy!

Milena Velba Zobraziť galériu (10)
Milena Velba (Zdroj: milena-velba.de)

NEMECKO - Jej extrémne vnady vám vyrazia dych! Česká modelka aktov Milena Velba (45) je žena s neprehliadnuteľným dekoltom. A to doslova. Môže sa totiž pýšiť enormne vyvinutým poprsím a vďaka svojej výnimočnosti si tak získala priazeň mnohých fanúšikov nielen v Čechách, ale aj v zahraničí.

Keď ich uvidíte, zabudnete zatvoriť ústa! Češka Milena Velba je majiteľkou jedných z najväčších pŕs na svete. Tentoraz však nejde o dielo šikovných plastických chirurgov. Jej gigantické prsia sú totiž maximálne prirodzené a túto skutočnosť sa rozhodla brunetka ihneď zužitkovať vo svoj prospech.

Jeden jej prsník váži viac ako 6 kíl a jej hrudník má v obvode až neuveriteľných 122 cm. Najväčšou zaujímavosťou ale je, že Milenino obrie poprsie sa začalo vyvíjať priam rýchlosťou svetla už v 12-tich rokoch. Za mesiac sa jej dekolt zväčšil až o zarážajúce dve veľkosti.

Brunetkina kariéra sa tak vďaka neuveriteľným fyzickým prednostiam veľkosti číslo 10 rozbehla na plné obrátky. Najväčšiu popularitu ale zožala v Nemecku, kam sa pred niekoľkými rokmi presťahovala. Momentálne sa živí ako modelka aktov a na svojom konte má aj vlastnú fanúšikovskú skupinu, v ktorej si prídu na svoje nielen jej ctitelia, ale celkovo priaznivci enormne obdarených žien. Zdá sa vám to šialené? Nuž, každému sa páči niečo iné.

Na túto brunetku sme narazili na portáli extra.cz, ktorý so stúpajúcimi teplotami začal svojim čitateľom pripomínať české pornoherečky a tiež ženy, ktoré sa vďaka svojim prednostiam preslávili aj za hranicami domácej krajiny. 

Viac o téme: Milena Velba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu