Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pikantné foto jojkárskej sexbomby: Ukázala holé prsia a gaťky na pol žrde!

Nela Slováková Zobraziť galériu (5)
Nela Slováková

PRAHA - Nebudete vedieť, kam skôr pozerať! Sexi Češka Nela Slováková (26) rada strháva na seba pozornosť všade, kde sa objaví. Atraktívna blondínka totiž patrí k ženám, ktoré rady provokujú a často neváha poodhaliť ani tie najintímnejšie partie svojho tela. O kučeravé myšlienky mužov sa tentoraz postarala takým záberom, na ktorom vystavila azda všetky svoje tromfy.

Z jej kriviek vám bude pekelne horúco! Pred pár rokmi sa Nela Slováková stala víťazkou jojkárskej reality šou Hotel Paradise. Vďaka televíznemu triumfu sa dostala do povedomia nielen českej, ale aj slovenskej verejnosti. Kontroverzná blondínka však dokáže zaujať aj mimo kamier a svojím dokonalým vzhľadom doslova dobýja sociálne siete.


Rajcovná foto sexi jojkárky: Páni, dýchajte zhlboka!


Dôkazom toho je aj jej Instagram, ktorý má takmer 100 tisíc sledovateľov. No nič nie je zadarmo a svoje o tom vie aj česká kráska, ktorá svojich priaznivcov pravidelne zásobuje fotkami v rôznych podprsenkách alebo plavkách. Pastvou pre mužské oči je nepochybne aj záber, ktorým sa fanúšikom opäť raz pripomenula v jednej z tých šťavnatejších pozícii.

Blondínka totiž pózovala iba v úsporných nohavičkách, ktoré mala stiahnuté dostatočne nízko na to, aby sa fantázia chlapov opäť rozbehla na plné obrátky. Okrem toho sa sexi cica pochválila aj vypracovaným bruškom. Najväčšiu pozornosť si ale zaručene vyslúžilo jej napumpované poprsie, ktoré len sčasti zakrývalo miniatúrne tričko. Nuž, sexepílu má Nela naozaj na rozdávanie a treba uznať, že svoj imidž sexice si buduje naozaj ukážkovo.

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu