Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pred rokmi sa pripravovala na smrť: Dnes má naša legendárna herečka 89 a...

Marína Kráľovičová Zobraziť galériu (6)
Marína Kráľovičová (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Stále plná energie! Herečka Marína Kráľovičová dnes oslavuje 89 rokov. Hoci pred časom topkám prezradila, že sa už pomaly lúči s týmto svetom, dožíva sa naozaj požehnaného veku. A stále chodí do spoločnosti. V dobrej nálade sa ukázala aj počas víkendu na galavečere Slovenka roka.

Obdivuhodne vitálna! Marína Kráľovičová už roky vyzerá rovnako. Málokomu sa asi bude chcieť veriť, že dnes sa dožíva 89. narodenín. Pred časom ani ona sama neverila, že jej bude takto dopriate. 

V roku 2008 sa už totiž pripravovala na to, že na tomto svete už nemusí byť dlho. Prezradila to v rozhovore o letných dovolenkách. Bola som aj pri mori v Taliansku. Vlastne som sa bola v Taliansku rozlúčiť s Michelangelom, Rafaelom, Boticelim, Dantem. Postupne sa tak lúčim so všetkými krajinami i so všetkým tým, čo som mala na svete rada,“ povedala vtedy pre topky.sk herečka. „Človek nikdy nevie. Boh to celé diriguje, ten to zariadi, on určí, ako dlho tu ešte budeme,“ dodala.  

Napriek tomuto akémusi zmierovaniu sa s blížiacim sa koncom aj po 8 rokoch vyzerá Marína rovnako vitálne. Zdá sa, že ju netrápia žiadne choroby a s úsmevom chodí stále aj do spoločnosti. V sobotu nechýbala ani na vyhlásení výsledkov ankety Slovenka roka. A všetci svorne dúfajú, že ju plnú energie budeme vídať ešte dlho. Pani herečke k dnešným narodeninám srdečne blahoželáme! 

 

 

Viac o téme: Marína Kráľovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu