Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hospodárová (40) s mladým hokejistom (25): Skoro jej vypadli prsia a... Jani, to vyzerá ako flirtovanie!

Jana Hospodárová hrala naplno aj sa dobre zabávala. Zobraziť galériu (18)
Jana Hospodárová hrala naplno aj sa dobre zabávala.

BRATISLAVA - Tá sa teda ukázala! Jana Hospodárová (40) sa počas víkendu zúčastnila charitatívneho turnaja v plážovom tenise. Blondínka dala do hry všetko a v zápale boja ani nedbala na to, že jej z trička skoro vypadli prednosti. Pomerne nedávno rozídená markizáčka navyše pôsobila, akoby flirtovala s mladým hokejistom Tomášom Tatarom (25).

Jana Hospodárová ešte minulý rok pôsobila, že možno našla lásku svojho života. S argentínskym režisérom Pablom sa však napokon rozišla. To, že im vzťah na diaľku nefungoval, sa prevalilo vo februári tohto roka. 

Pri pohľade na markizáčku na plážovom tenise to však vyzeralo, že už dlho sama nezostane. Má totiž čím očariť. V úspornom športovom outfite ukázala dobrú postavu a na ihrisku zas bojovného ducha. Za loptičkami sa hádzala tak, že zjavne ani nerozmýšľala nad tým, či aj z jej výstrihu niečo nevyskočí. 

Navyše bola neustále usmiata. Až to pôsobilo, že so spoluhráčom Tomášom Tatarom intenzívne flirtuje. Pri rozhovore s ním totiž žiarila, nechýbali výbuchy smiechu a ani pohrávanie sa s vlasmi – čo je oddávna považované za koketné gesto. Nepochybujeme však, že išlo len o dobrú náladu. Na zajačikov, pokiaľ nás pamäť neklame, Janka nikdy nebola...

Jana Hospodárová a Tomáš Tatar pôsobili takmer ako zamilovaná dvojica.
Zobraziť galériu (18)
Jana Hospodárová a Tomáš Tatar pôsobili takmer ako zamilovaná dvojica.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Jana Hospodárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu