Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mať väzby na Mojsejovú sa nevypláca: Explózia u jej advokátky!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (2)
Nora Mojsejová

KOŠICE - V mestskej časti Košice - Pereš explodovalo pred polnocou zo stredy na dnes nástražné zariadenie. Podľa informácií topiek výbuch poškodil dom advokátky, ktorá zastupuje podnikateľku Noru Mojsejovú.

Ako informoval policajný hovorca košickej polície Alexander Szabó, nástražné zariadenie pred dvere rodinného domu umiestnil zatiaľ neznámy páchateľ. Pri výbuchu sa nikto nezranil, poškodil však fasádu domu, okno vstupných dverí, kvetináče a časť odkvapového systému. Majiteľ domu vyčíslil škodu na tritisíc eur.

Prípad na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície, ktorý miesto činu spolu s kriminalistickým technikom dokumentoval niekoľko hodín. Policajný vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločiny nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a všeobecného ohrozenia a prečin poškodzovania cudzej veci. Za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov. Polícia na objasnení tohto skutku intenzívne pracuje, dodal Szabó.

V prípade Mojsejovej nejde o prvý výbuch či požiar - škodu už neznámy páchateľ narobil v jej butiku, na dome jej sestry, na apartmáne, ktorý užíval jej exmanžel Braňo Mojsej a teraz aj na nehnuteľnosti, kde býva jej advokátka.

Viac o téme: Nora Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu