Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mal pri sebe drogy?! Raper Ragby s podozrivým balíčkom!

Ramón Beňo alias Rakby zverejnil na Instagrame video, ktoré vyvolalo rozruch. Zobraziť galériu (6)
Ramón Beňo alias Rakby zverejnil na Instagrame video, ktoré vyvolalo rozruch. (Zdroj: Instagram R.B.)

BRATISLAVA - To vážne?! Raper Ragby, vlastným menom Ramón Beňo (27), sa okrem hudobnej tvorby dostal do povedomia širokej verejnosti aj účinkovaním v jojkárskej šou Tanec snov. Vďaka tej si ho obľúbilo nemalé množstvo Slovákov, ktorí ho dodnes sledujú aj na sociálnych sieťach. Práve tam hudobník pred pár dňami zverejnil video, ktoré medzi jeho priaznivcami vyvolalo rozruch. Ruka v dokrútke totiž drží balíček so sušenou rastlinou. Sú to drogy?!

Rapera Ramóna Beňa alias Rakbyho mnohým Slovákom nemusíme nijako extra predstavovať. Okrem hudobnej tvorby na seba pred tromi rokmi upozornil aj verejnou vojnou so známejším kolegom Rytmusom, pri ktorej si dvojica cez skladby vymieňala drsné odkazy... Navyše, pred rokom účinkoval v jojkárskej šou Tanec snov. 


Nenávisť a konflikt na slovenskej scéne: Toto si k Rytmusovi ešte nikto nedovolil!

Jedna je ku*va, druhá vyplastikovaná: Rytmus a Rakby kydajú už aj na priateľky!


Aktuálne hip-hoper púta pozornosť opäť. Tentokrát však na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tam totiž zverejnil video, ktoré medzi Slovákmi vyvolalo rozruch. Záber totiž zachytáva niekoho ruku, ktorá drží priesvitný balíček so sušenou rastlinou. Ten následne dáva očuchávať psovi... „Vie, čo je dobré,“ napísal veľavravne k príspevku Rakby. 

Na prvý pohľad to pôsobí, akoby vo vrecku bola marihuana, čo napokon v komentároch rozoberali aj jeho priaznivci. No ak by to tak naozaj bolo, mohlo by to známemu Slovákovi narobiť nemalé problémy. Zo zákona je totiž zakázané prechovávať a akokoľvek propagovať omamné a psychotropné látky. Dokonca za to hrozí 3 až 8 rokov za mrežami.

Oslovili sme preto v tejto súvislosti aj samotného Beňa, nech nám prezradí, či sa kvôli zverejnenému videu neobáva nejakých komplikácií. No vraj je v úplnom pokoji. „Nie,“ odpovedal nám jednoznačne Ramón. Nedalo nám preto sa neopýtať, čo sa teda v priesvitnom vrecku nachádzalo. „To najlepšie oregano na pizzu,“ povedal nám raper. Takže takto to je... Vraj.

Ramón Beňo alias Rakby dal na Instagram video, na ktorom niekoho ruka núka psa priesvitným balíčkom, v ktorom je zelená sušená rastlina.
Zobraziť galériu (6)
Ramón Beňo alias Rakby dal na Instagram video, na ktorom niekoho ruka núka psa priesvitným balíčkom, v ktorom je zelená sušená rastlina.  (Zdroj: Instagram R.B.)

Viac o téme: Rakby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu