Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Slovenský rapper prehovoril o Tanci snov: Charita na druhom mieste, hlavná je sláva!

Spevák Ramón Beňo a jeho tanečná partnerka Veronika Fialová
Spevák Ramón Beňo a jeho tanečná partnerka Veronika Fialová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Slovenský rapper Ramón Beňo známy pod umeleckým menom Rakby sa zúčastnil Rozborilovej šou Tanec Snov najmä preto, aby ho spoznala širšia verejnosť. Mladého rodáka z Nitry však zároveň tešilo, že mala šou i charitatívny rozmer.

„Šiel som do toho preto, že je to dobrá vec a že ma to posunie a konečne budem známy medzi širokou verejnosťou. Zatiaľ som bol človek, ktorého síce ľudia poznali, ale mnohí aj nie,“ povedal v rozhovore. Tí, ktorí sa zjavili v niektorej z šou komerčných televízii, sa podľa neho najviac dostali do povedomia. „Tí, ktorí boli v týchto veľkých šoukách, tak ich aj najviac ľudia poznajú, či je to Majk Spirit alebo Rytmus, čiže chcel som to aj kvôli tomuto,“ priznal interpret.

Tanec snov mu však dal aj pridanú hodnotu, Rakby sa totiž chcel naučiť i tancovať. „Chcel som to aj kvôli tomu, že naučiť sa tancovať nie je zlá vec a môže to byť sranda,“ prezradil. V tanci podľa vlastných slov plánuje dokonca pokračovať. „Chcem chodiť aspoň raz týždenne na tanečné hodiny, aby som to nezabudol, lebo frajerka teraz odo mňa očakáva veľké výkony po svadbách a všade,“ zasmial sa. Tanečnými hodinami si zároveň plánuje udržiavať kondíciu. „Bolo to veľmi dobré aj na kondičku, je to super vec,“ poznamenal. 

Najviac sympatického rappera bavili ľudovky. „Ľudovky mi najviac sadli. Za ne som dostal aj najviac bodov a hneď, keď sme ich začali cvičiť, tak to ma bavilo, lebo som nemusel robiť s tou panvou a je tam veľa výskokov a akrobatických vecí a na to ja mám najväčšie nadanie,“ prezradil. 

Rakbyho frajerka, známa i z tanečnej formácie Ladylicious, rappera počas trvania šou vraj tanec nedoučovala. „Nemala vôbec čas a ja som jej ani nevedel povedať, čo robí moja tanečná partnerka počas choreografie, čiže by sme si len stúpali na nohy,“ zasmial sa rapper. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu